Articole populare

Articole populare

Articole recente

Articole recente

Post Tags

Post Tags

Beko RFNE312K31XBN – Congelator vertical cu 8 rafturi

person Postat de : Cristian V. list In: Electrocasnice Data: comment Comentarii: 0 favorite Voturi: 504

Beko RFNE312K31XBN este un congelator vertical cu 8 rafturi si dimensiuni generoase ce poate deservi cu succes chiar si o familie cu pretentii. Beneficiaza de sistem NoFrost ce nu permite ghetii sa se formeze in interior, pastrand in acelasi timp calitatea si prospetimea alimentelor. Usa este reversibila, asadar poate fi amplasat cu usurinta in orice spatiu.

Compartimentare congelator Beko RFNE312K31XBN:

Capacitatea de 282 litri volum net permite pastrarea alimentelor intr-o compartimentare de 8 zone diferite – fiecare zona fiind deservita de o usa ce impiedica alimentele sa cada atunci cand deschideti usa congelatorului.

Rafturile ajustabile sunt confectionate din sticla securizata de tip „Safety Glass”, fiecare suportand pana la 25 kg incarcare. Faptul ca sunt ajustabile va ofera libertatea de a gestiona si optimiza spatiul in functie de necesitatile voastre de moment.

Totodata – in zona de interior gasim si tavita pentru cuburi de gheata, foarte usor de folosit si extrem de utila in zilele calduroase de vara.

Functii utile:

Aminteam la inceputul acestui articol despre sistemul inteligent NoFrost. Tineti minte vechile congelatoare care formau gheata in interior pana cand nu mai incapeau alimentele? Trebuiau decongelate frecvent, o activitate extrem de neplacuta. Acum toate acestea au devenit poveste. Congelatorul Beko RFNE312K31XBN nu formeaza gheata in interior si nu necesita decongelare, astfel capacitatea de incarcare nu va avea niciodata de suferit.

Termostatul reglabil este bine pozitionat si protejat de actionarea din greseala a acestuia.

Usa congelatorului este reversibila. La momentul livrarii congelatorului, usa se deschide spre dreapta – insa cu o mare usurinta se poate inversa, nefiind nevoie de mari cunostinte tehnice.

Alte aspecte importante:

Sistemul de racire functioneaza cu un consum minim de energie electrica, aspect extrem de important in cazul electrocasnicelor de mari dimensiuni. Congelatorul Beko RFNE312K31XBN face parte din clasa energetica „F”, asta dupa noile reglementari din luna martie 2021 – insa acest aspect nu ar trebui sa va puna probleme atata timp cat consumul anual de energie electrica este de doar 311 kWh.

Autonomia in cazul unei pene de curent este de pana la 10 ore, asta inseamna ca in cele mai multe cazuri alimentele voastre nu vor avea de suferit.

Congelatorul vertical Beko RFNE312K31XBN are o capacitate de congelare de pana la 19.5 kg la 24 de ore, destul de bine avand in vedere oferta concurentei. De asemenea, beneficiaza de functie de congelare rapida ce va oferi alimentelor o rezistenta mai mare in timp.

Nivelul de zgomot produs de grupul motor este de doar 39dB – aspect extrem de important pentru persoanele care nu suporta zgomotul. Asadar, nu veti avea probleme in acest sens, putand fi amplasat cu usurinta in bucataria voastra.

Exteriorul congelatorului este de culoare argintie, aspectul fiind unul modern si aerisit, chiar elegant putem spune. Interiorul este alb, ca in majoritatea cazurilor si este usor de curatat cu o laveta speciala.

Dimensiunile exterioare sunt de 59.5 cm latime, 65.5 cm in adancime, 185 cm inaltime si cantareste 69.5 kg, in concluzie are dimensiunile asemanatoare cu ale unui frigider obisnuit.

Ca si concluzie, la pretul de aproximativ 2200 ron la care este disponibil pe piata, congelatorul Beko RFNE312K31XBN ofera tot ceea ce are nevoie o familie obisnuita pentru a-si pastra alimentele necesare pe un intreg an de zile. Compartimentarea este decenta, aspectual arata bine, consumul de energie electrica nu pune probleme si are un raport calitate-pret extrem de bun. Garantia este de 24 de luni pentru persoanele fizice dar poate fi prelungita pana la 5 ani pe site-ul producatorului, puteti sa beneficiati si de perioada de retur gratuit de 30 de zile.

Click aici pentru mai multe specificatii tehnice sau pentru a verifica disponibilitatea acestui produs .

Comentarii

In prezent nu se afla nici un comentariu !

Lasa un comentariu

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie