Cumpără prin SEAP

Toate produsele din magazinul online www.tik.ro sunt disponibile pentru achiziție publică directă și prin Sistemul Electronic de Achizitii Publice (S.E.A.P.) in catalogul societatii TIK COMMUNICATIONS S.R.L.. 


În cazul în care unul din produse nu este listat în catalogul SEAP vă rugăm sa ne contactați prin email la adresa [email protected] sau telefonic la urmatoarele numere de telefon 0722902902 , 0724533331 sau 0735542000 , specificând instituția publică pe care o reprezentați, precum și produsele pe care doriți să le achizitionați. 
Livrare gratuită


Esti recompensat pentru achizitiile facute de la noi, astfel toti clientii care cumpara de peste 500 lei + TVA beneficiaza de livrare gratuita a produselor din oferta !

Livrarea produselor se face prin curierat rapid si in mod normal dureaza intre 24-72 ore livrarea oriunde in Romania, dar totodata livram si prin flota proprie in Bucuresti si imprejurimi pentru a fi mai eficienti.

In cazul electrocasnicelor mari, generatoare de curent, sau alte produse mai grele de 10kg, se pot percepe taxe de transport. Pentru a afla costul serviciului de transport exact te rugam sa contactezi departamentul de achizitii publice prin email sau telefonic.
Termen de plataOferta noastra dedicata institutiilor publice include si termen de plata la 30 de zile sau chiar de 60 de zile, pentru clientii fara istoric financiar negativ.

* In cazul clientilor cu istoric financiar negativ, se onoreaza comenzile dupa efectuarea platii(integral) in avans.