Filtre (33 produse)
Filtre active

In stoc

Pret

405,00 lei - 4.710,00 lei

Categorii

Produse noi

Produse noi

Cele mai cumparate

Cele mai cumparate

Masini de insurubat cu impact

Mașină de înșurubat cu impact - ajutorul tău în proiecte casnice sau profesionale

Mașinile de înșurubat cu impact sunt scule electrice de mare ajutor în diverse situații. Atunci când vrei să asamblezi elemente de mobilier sau să demontezi anumite lucruri din casă pentru a le repara, pistolul de înșurubat cu impact este soluția perfectă. Mai mult decât atât, acestea sunt utile și în activitățile profesionale, alături de ciocane rotopercutoare sau mașini de găurit. Alege ustensile de calitate, versatile, dezvoltate pentru a satisface toate cerințele în ceea ce privește puterea și durata de viață. Echipează-ți trusa cu o mașină de înșurubat cu impact electrică și finalizează-ți cu succes viitoarele proiecte.

Afiseaza 1-30 din 30 produse

Mașină de înșurubat cu impact cu acumulator - alege modelul potrivit pentru tine!

Mașina de înșurubat cu impact cu acumulator este un ajutor nelipsit din multe domenii, fiind utilizată pe scară largă datorită avantajelor sale. Aceasta asigură un progres rapid al lucrărilor, fiind o piesă cheie în trusa de scule. Este ideală pentru proiectele de bricolaj cum ar fi asamblarea de mobilă, montarea pereților de gips-carton sau lemn și strângerea diferitelor elemente de fixare și accesorii. Pistolul de înfiletat cu impact și acumulator îți permite să te deplasezi liber și să ajungi în zonele mai dificile.

Pentru lucrări de amploare, alege mașini de înșurubat de mare precizie, care oferă putere și dimensiuni compacte. Acestea sunt concepute pentru materiale mai grele, mai dense și pentru o utilizare îndelungată. Tik.ro îți oferă o gamă variată de astfel de unelte, inclusiv ciocane demolatoare sau mașini de găurit cu percuție, care te vor ajuta în munca zilnică.