Filtre (30 produse)
Filtre active

In stoc

Pret

240,00 lei - 3.120,00 lei

Categorii

Produse noi

Produse noi

Cele mai cumparate

Cele mai cumparate

Masini de gaurit cu percutie

Bormașini cu percuție – modele variate cu acumulator sau cu fir

Bormașina cu percuție este una dintre cele mai folosite scule electrice, fiind utilă pentru multe dintre sarcinile din gospodărie. În funcție de cât de bun meșter ești și de ce lucrări execuți, vei ști dacă ai nevoie de o bormașină cu percuție cu acumulator sau cu fir. Dacă lucrezi mult, te sfătuim să-ți alegi un model cu fir, ca să nu depinzi de capacitatea bateriei. Dacă ești meșter doar ocazional, te poți orienta către un model cu acumulator; astfel, ai parte și de libertate de mișcare.

O bormașină cu percuție se alege și după greutate, pentru că e important să fie comodă, după echilibru (pentru lejeritate în muncă) și după voltaj (găsești de la 7,2 V până la 20 V) și tipul bateriei (Litiu-Ion, NiCd sau NiMH) dacă alegi un model fără fir. Un meșter priceput are nevoie și de alte scule, așa că vezi pe tik.ro ce modele de ciocane demolatoare, ciocane rotopercutoare și mașini de înșurubat ți-am pregătit.

Afiseaza 1-18 din 18 produse

Mașini de găurit cu percuție cu tipuri diferite de prindere a burghiului

Știai că o mașină de înșurubat cu percuție cu acumulator sau fir poate fi de două tipuri în ceea ce privește prinderea burghiului? Vorbim despre prinderea cilindrică (SDS) și mandrina. Nu trebuie să fii prea tehnic pentru a alege varianta potrivită pentru tine. Dacă preferi modelele de autofiletantă cu percuție și acumulator, atunci optează pentru un model cu mandrină – acesta se adresează celor care folosesc ocazional această sculă.

Dacă muncești în domeniu, ceea ce poate presupune să folosești bormașina cu percuție în fiecare zi, alege varianta cu prindere cilindrică, pentru că e mai durabilă. Modele de autofiletantă cu percuție, mașini de înșurubat cu impact, mașini de găurit și multe alte scule convenționale sau electrice găsești pe tik.ro.