Numerar

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul Tik.RO . Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Cu cardul (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard)

Plata cu cardul se poate face online doar prin intermediul Tik.ro.

Daca ati ales metoda de plata "Plata cu cardul" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

  • Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
  • "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Depunere bancara (OP)

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de Tik.ro, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari.
Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii pentru proforma emisa, in contul de mai jos.
In cazul persoanelor juridice pentru a intra in posesia coletului trebuie sa prezinte stampila firmei sau o imputernicire semnata.

Informații companie:

      Nume companie: TIK MEDIA SOLUTIONS S.R.L.
      CIF: RO31094773
       Nr. Inreg.: J40/415/2013

Conturi bancare:

Trezorerie sector 5

     IBAN:  RO26TREZ7055069XXX009475

Raiffeisen Bank

      IBAN:  RO21RZBR0000060015317382

Banca Transilvania

       IBAN:  RO47BTRLRONCRT0629933301