Filtre (20 produse)
Filtre active

In stoc

Pret

15,00 lei - 1.245,00 lei

Categorii

Produse noi

Produse noi

Card reader

Card reader – modele USB 3.1 Gen 2 de mare viteză

Atunci când cauți un card reader USB trebuie să fii atent la câteva caracteristici înainte de a face achiziția. Spre exemplu, verifică tipul conexiunii. Dacă la laptopul tău te poți conecta doar prin port de tip USB 3.0, nu îți cumpăra un card reader USB-C. Nu este o achiziție pierdută, pentru că există adaptoare care să te ajute ulterior, însă nu vei putea folosi card readerul imediat ce l-ai cumpărat.

De asemenea, uită-te și la viteză dacă nu vrei să aștepți o veșnicie până când se încarcă/descarcă datele de pe card reader. Vei mai avea nevoie de porturi suplimentare, având în vedere faptul că laptopurile din prezent au din ce în ce mai puține porturi. Pe tik.ro găsești orice ai nevoie, de la laptopuri și accesorii, până la standuri și stații dock.

Afiseaza 1-14 din 14 produse

Card reader SD – un accesoriu esențial pentru laptopul tău

Probabil ai observat faptul că cele mai multe modele noi de laptopuri nu mai vin echipate cu slot pentru cardul SD, iar dacă lucrezi cu unul, s-ar putea să ai neplăceri. Din acest motiv, este indicat ca printre accesoriile pentru laptop pe care le deții să se afle și un card reader SD sau micro SD.

Cu un card reader extern îți vei ușura munca, având posibilitatea de a descărca date și fișiere importante de pe card în calculator oricând ai nevoie, totul la viteze foarte rapide și la o calitate înaltă, mai ales dacă vorbim despre fotografii și videouri, în comparație cu situațiile în care le transferi de pe telefon. Modele variate găsești pe tik.ro, plus multe alte accesorii, precum baterii, încărcătoare, hard diskuri sau memorii RAM pentru laptop.