Filtre (94529 produse)

In stoc

Categorie

mai mult

Brand

mai mult

Pret

0,00 lei - 405.150,00 lei

Procesor

mai mult

Capacitate

Display

Categorii

Produse noi

Produse noi

Cele mai cumparate

Cele mai cumparate

Statii incarcare masini electrice

Statii de incarcare masini electrice - Vezi oferta de produse

Trăim într-o eră în care oamenii devin din ce în ce mai interesați de găsirea unor alternative la sursele clasice de energie. În acest sens, din ce în ce mai mulți apelează la instalarea panourilor fotovoltaice, pentru a suplini nevoia de energie electrică a locuinței, dar și la achiziționarea mașinilor electrice, datorită multiplelor avantaje ale unei astfel de mașini. Legătura dintre energia solară și stațiile de încărcare ale mașinilor electrice este tehnologia viitorului, în direcția reducerii nevoii de folosire a combustibililor fosili. Cu cât popularitatea mașinilor electrice crește, cu atât crește și nevoia de stații de încărcare electrice în România. Stațiile de încărcare ale automobilelor electrice vor deveni o necesitate în viitorul apropiat, iar un sistem autonom de energie solară va fi cea mai  ușoară metoda de încărcare pe care oricine o poate avea în propria locuință, în special dacă locuiești la casă.

Afiseaza 1-5 din 5 produse

Statii de incarcare vehicule electrice de la Tik.ro

 În gama noastră de produse, vei găsi toate dispozitivele necesare pentru a-ți pune la punct propria ta stație electrică de încărcare auto. În cazul în care te gândești la instalarea unui sistem solar care să furnizeze energia necesară stației de încărcat, în oferta magazinului nostru vei găsi sisteme și accesorii pentru montajul panourilor, invertoare solare, kituri fotovoltaice și accesorii pentru panouri solare, toate menite să te ajute să îți creezi propria statie de încărcare a mașinii electrice acasă.

În ceea ce privește gama de stații de alimentare electrică pentru acasă, vei găsi diferite opțiuni, potrivite fiecărui buget, potrivite pentru orice tip de spațiu în care dorești să le instalezi, cu o tehnologie avansată ce îți permite să controlezi încărcarea cu ajutorul aplicației myWallbox, de pe orice dispozitiv conectat la Wi-Fi sau Bluetooth. 

Dacă te gândești să îți schimbi mașina în viitorul apropiat, ia în calcul una electrică și intră în magazinul nostru online pentru a găsi tot ce ai nevoie pentru a-ți instala în propria casă o stație de încărcare electrică rapidă a mașinii.