Filtre (28 produse)
Filtre active

In stoc

Pret

105,00 lei - 2.820,00 lei

Categorii

Produse noi

Produse noi

Cele mai cumparate

Cele mai cumparate

Masini de insurubat

Șurubelnițe cu acumulator pentru proiecte ambițioase

Șurubelnițele cu acumulator sunt indispensabile pentru repararea mobilierului, pentru deșurubare sau înfiletare. Mașina de înșurubat poate fi cu fir sau cu acumulator. Însă, pentru activitățile casnice, varianta practică este șurubelnița electrică cu acumulator. Mașina de găurit și înșurubat este destinată atât uzului casnic, dar și activităților profesionale. Dacă alegerea unei mașini de înșurubat și găurit nu ridică mari probleme, alegerea mașinii de găurit și înșurubat cu acumulator implică respectarea unei serii de particularități. Mașina de înșurubat cu acumulator este portabilă, permite executarea lucrărilor inclusiv în spații mici și înguste și de asemenea, acestea funcționează și atunci când are loc o pană de curent.

Completează-ți trusa de ustensile pentru lucrări de bricolaj cu modele performante de mașini de găurit, ciocane rotopercutoare,sau scule electrice la prețuri avantajoase pentru proiecte finalizate cu succes.

Afiseaza 1-33 din 33 produse

Mașini de înșurubat - modele cu percuție și acumulatori pentru lucrări casnice și profesionale

 Mașinile de înșurubat și găurit cu percuție fără fir sunt versatile și sunt dotate cu o funcție ajustabilă de percuție la găurire. Acest model de mașini de găurit și înșurubat dispune de o percuție mecanică în mișcare vibratorie. Din acest motiv, acestea sunt indicate lucrărilor de găurire a suprafețelor din beton și de zidărie. Prin dezactivarea opțiunii de percuție, unealta poate fi utilizată ca o mașină obișnuită de găurit.  

Mașina electrică de înșurubat este o unealtă prevăzută cu capete multiple, care pot fi schimbate simplu și un motor care înșurubează și deșurubează în timp record șuruburile, fără intervenții din partea manipulantului. Astfel, mașinile de înșurubat acționate cu energie electrică reduc timpul de lucru, garantează putere înaltă la înșurubare și deșurubare și oferă accesul în spații înguste, fără pericol de deteriorare a șuruburilor.