Startup Nation - finantare nerambursabila
Consultanta gratuita Startup Nation

Dispunem in portofoliul magazinului nostru online www.tik.ro peste 500.000 de produse IT, electronice, eletrocasnice & bricolaj.

Tik.RO dispune de o retea gigant de furnizori/parteneri, astfel putem oferta  si produse mai speciale aduse pe baza de comanda, fie ca vorbim de produse IT cat si de echipamente industriale. 

În cazul în care produsele dorite de catre dumneavoastra nu sunt listate pe site-ul www.tik.ro, va rugam sa ne contactați prin email la adresa [email protected] sau telefonic la urmatoarele numere de telefon 0722902902 , 0724533331 sau 0735542000 , specificând compania pe care o reprezentați și produsele pe care doriți să le achizitionați, iar consultantii nostri specializati va vor ajuta pentru a face alegerea perfecta. 


livrare gratuita2345.jpg

Livrare gratuită Startup Nation


Sustinem afacerile la inceput de drum, astfel iti oferim livrarea gratuita a produselor oriunde, la nivel national, indiferent de valoarea proiectului.

Livrarea produselor se face prin curierat rapid si in mod normal dureaza intre 24-72 ore oriunde in Romania, dar totodata livram si prin flota proprie in Bucuresti si in imprejurimi pentru a fi mai eficienti.

In cazul produselor specialeaduse pe baza de comanda, termenul de livrare difera,  acesta va fi comunicat de catre consultantul tau!
Oferte imbatabile


Avem grija ca tu sa primesti cele mai bune produse in raport calitate/pret, economice, astfel in viitor vei avea cheltuielile optimizate la maximum.  

livrare gratuita2345.jpg

Instalarea si punere in functiune a echipamentelor


Optional poti opta pentru serviciul de instalare si punere in functiune a echipamentelor achizitionate de la noi, serviciul este contra-cost si este disponibil la nivel national.

Serviciile de instalare si punere in functiune sunt oferite prin partenerul nostru TIK COMMUNICATIONS SRL, ce dispune de mai multi tehnicieni, ingineri IT & Telecomunicatii.