Categorii

Genti laptop

Geanta pentru laptop: accesoriul ideal pentru protejarea device-ului tău

Ghiozdanul sau geanta pentru laptop este un produs ce face parte din categoria de laptopuri și accesorii. Spre deosebire de bateriile de laptop, încărcătoare, memorii RAM, hard disk-uri sau elemente precum standuri sau dock-uri, ghiozdanele de laptop sunt niște accesorii externe ce nu influențează performanța device-ului în mod direct. Sunt utile pentru acele persoane ce obișnuiesc să călătorească cu laptop-ul sau au nevoie de el în diferite locații pe parcursul unei zile.


Există două variante de accesorii pentru laptop care să te ajute să îl iei în siguranță peste tot: genți de laptop sau ghiozdane special concepute pentru a căra astfel de dispozitive. Ai putea avea nevoie de un astfel de accesoriu dedicat laptopurilor dacă obișnuiești să-l iei cu tine peste tot ori poate preferi să lucrezi din oraș și ești mereu în mișcare. La nivel de prețuri, gențile vor fi mai accesibile decât varianta ghiozdan.

Afiseaza 1-36 din 115 produse

Rucsacul pentru laptop - pentru a te bucura de mobilitate oriunde mergi

Acest gen de accesorii este de regulă în variante destul de neutre, astfel că atât ghiozdanul, cât și geanta merg bine pentru ambele sexe. Cu toate acestea, ghiozdanul de laptop este ales mai mult de către femei, fiind o opțiune ce are și compartimente pentru alte lucruri sau obiecte necesare. Iar opțiunea de genti pentru laptop se pliază mai bine pe stilul bărbaților. În ceea ce privește dimensiunile, gențile de laptop sunt de regulă create pentru o variantă de ecran de 15.6 inch, însă există și variante de genți slim pentru laptopuri ultraportabile, varianta clasică fiind totuși mai potrivită pentru zona de business.