• Disponibil in showroom
  • PROMOTIE
  • Brand Românesc

Pulverizator electric-manual RURIS RS 2000, 20l, 3.1l/min, 12V, 8 Ah

230,00 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: 2000RS19
Marca: Ruris

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

Pulverizatorul manual/electric RURIS RS 2000 este un pulverizator profesional, cu acumulator încorporat, ușor de utilizat și care oferă un confort sporit în timpul utilizării și care permite utilizarea pulverizatorului timp de 4h. În cazul în care nu ați terminat treaba în acest interval Pulverizatorul manual/electric RURIS RS 2000  poate fi comutat pe modul manual. Totul este monitorizat și controlat electronic: pornit/oprit, starea de încărcare a bateriei. Pulverizatorul manual/electric RURIS RS 2000 este ideal pentru grădinarii care acordă o mare atenție protecției plantelor, care doresc să distribuie îngrășăminte în mod egal și care folosesc substanțe chimice pentru combaterea buruienilor.

  • Accesorizare completă

Pulverizatorul manual/electric RURIS RS 2000 este dotat din serie cu un set de accesorii pentru a putea fi utilizat la o serie de aplicații pentru stropirea plantelor în pomicultură, precum și în industrii unde se fac deratizări. Pulverizatorul manual/electric RURIS RS 2000 poate fi echipat cu accesorii practice, ce fac parte din gama completă de kit-uri pentru aparatele de stropit, și anume: declanșator cu manometru, duză floare, duză conică dublă, duză sigal, duză din alamă, duză cu 3 găuri, adaptor universal, kit garnituri, furnun 1,2m lungime. Cu ajutorul manometrului de lucru, Pulverizatorul manual/electric RURIS RS 2000 poate fi utilizat la presiunea de lucru dorită, precum și pentru protecția garniturilor de presiune.

  • Dotări

Prin apăsarea butonului ergonomic de comandă pentru acționarea motorului, se creează presiunea de lucru. Acționarea motorului Pulverizatorului manual/electric RURIS RS 2000 este făcută cu ajutorul unui acumulator de 12V 8Ah, care permite utilizarea pulverizatorului timp de 4h. Materialul din care este construit bazinul Pulverizatorului manual/electric RURIS RS 2000  permite utilizatorilor să poată folosi foarte multe substanțe cu un puternic coeficient de coroziune. Pulverizatorul manual/electric RURIS RS 2000  este echipat cu un bazin de 20l transparent, astfel încât să se observe ușor cât de multă soluție este încă disponibilă și de asemenea, Pulverizatorul manual/electric RURIS RS 2000 are o deschidere mare pentru o umplere ușoară și sigură. Alte dotări ale Pulverizatorului manual/electric RURIS RS 2000 se referă la duze, care pot fi ajustate în funcție de cerințele individuale, dar și la lancea telescopică de pulverizare, care este  robustă și fabricată din metal. De asemenea capacul Pulverizatorului manual/electric RURIS RS 2000 îl protejează împotriva pătrunderii apei.

  • Întreținere ușoară

Aparat robust, Pulverizatorul manual/electric RURIS RS 2000 poate fi utilizat pentru o perioadă îndelungată cu un minimum de întreținere.

  • Utilizări multiple

Pulverizatorul manual/electric RURIS RS 2000 este destinat pulverizării fertilizatorilor lichizi și a soluțiilor pentru combaterea dăunătorilor în grădinile de legume, livezile de pomi fructiferi, suprafețe agricole, gospodărie. Pulverizatorul manual/electric RURIS RS 2000 poate fi folosit în operațiunile de deratizare, dezinsecție și dezinfecție în spații publice, hoteluri.

  • Ușor de manevrat și transportat

Confortul și manevrabilitatea în timpul utilizării permit reducerea timpului de lucru datorită randamentului de aplicare și mobilității utilizatorului. Pulverizatorul manual/electric RURIS RS 2000 a fost proiectat pentru a fi ușor de transportat pe spatele utilizatorului, având în dotare curele cu o rezistență superioară. Harnașamentul care echipează Pulverizatorul manual/electric RURIS RS 2000 este ergonomic și poate fi ajustat foarte ușor, aducând un plus de confort utilizatorului.

Model: RURIS RS 2000

Tip acționare: Electric și manual

Volum bazin: 20l

Presiune de lucru: 3.1l/min-80PSI (5,5 bar)

Lance: Telescopică metalică

Curele: Cu rezistență superioară

Baterie: 12V 8Ah

Autonomie: 4h

Greutate: 5,9 kg


2000RS19
6 Produse




Garantăm punerea în funcțiune impecabilă si gratuit a utilajului tău prin intermediul echipei noastre de specialiști, indiferent daca ai achizitionat produsul de la noi sau de la un alt magazin!
Pentru că știm cât de important este confortul, ne asigurăm că ai parte de o experiență unică în grădinărit.
Ai montaj, instruire și punere in funcțiune gratuite pentru produsele RURIS, în magazinul nostru din soseaua Panduri nr.1, sector 5, Bucuresti.

BENEFICIEZI DE:

✔️ Echipă de experți pregătiți să te ajute si consilieze.
✔️ Economie de timp și efort.
✔️ Fiabilitate și performanță garantate.
✔️ Asistență tehnică disponibilă oricând ai nevoie.


CUM VA DECURGE PROCESUL DE MONTAJ ȘI PUNERE ÎN FUNCȚIUNE?

✔️ te va prelua un reprezentant tehnic.
✔️ îți va despacheta produsul.
✔️ îți va asambla toate componentele.
✔️ îl va alimenta cu ulei și carburant pentru probe daca este cazul, uleiul și carburantul putând fi achiziționate de către tine chiar din magazin sau din stația de service.
✔️vei avea parte de un training individual realizat de către o persoană autorizată.
✔️vei pleca acasă cu produsul pus în funcțiune și testat.

Pulverizator electric-manual RURIS RS 2000, 20l, 3.1l/min, 12V, 8 Ah - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Pulverizator electric-manual RURIS RS 2000, 20l, 3.1l/min, 12V, 8 Ah . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

In cazul produselor cu imagini, descrieri si/sau caracteristici furnizate de catre partenerii nostri prin importuri automatizate, drepturile de autor le apartin acestora.

Cumparate impreuna cu Pulverizator electric-manual RURIS RS 2000, 20l, 3.1l/min, 12V, 8 Ah

Pulverizator electric-manual RURIS RS 2000, 20l, 3.1l/min, 12V, 8 Ah - Produse verificate de Tik.ro