Motosapatoare Ruris 731K+roti cauciuc 5.00-8+rarita ajustabila+roti metalice 350 fara manicot, 8.5CP

2.519,10 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: 731k12021
Cod intern: 165267
Marca: Ruris

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

Motosăpătoarea profesională RURIS 731K, dotată cu motor General Engine de 8,5 CP (putere maximă*), este destinată lucrărilor agricole din grădini și culturi de câmp.

Acest model poate fi utilizat pentru a lucra toate tipurile de sol datorită robusteții materialului din care este confecționată carcasa (fontă nodulară).

Dotări

Motosăpătoarea profesională RURIS 731K este dotată cu un motor în 4 timpi, alimentat cu benzină și este ideală pentru lucrat suprafețe mai mari, având o lățime de lucru de 560-830 mm, putând lucra  o suprafață între 600-1000 mp/h.

Adâncimea de lucru poate ajunge la 340 mm, iar accesoriile ce sunt incluse ajută la bilonare, semănat sau pregătirea solului pentru însămânțare.

Funcționează cu 3 viteze, 2 înainte și 1 înapoi.

Carcasa transmisiei Motosăpătoarei profesionale RURIS 731K  nu necesită întreținere specială și poate fi folosită pe toate grupele de soluri. Aceasta este din fontă nodulară, rezistentă la șocuri și uzură mecanică.

Datorită carcasei, motosapa capătă o greutate în plus, ceea ce îi permite să pătrundă cu mai mult spor pe teren, precum și să aibă o stabilitate crescută în timpul săpării.

Poate prelucra cele mai dificile soluri cu frezele din dotare care au ca principal material oțelul de calitate, astfel încât rezistența să fie îmbinată cu simțul practic

Gamă completă de accesorii

Motosăpătoarea profesională RURIS 731K permite toate tipurile de accesorizări pentru lucrările în agricultură, accesorizări ce sunt prezentate în lista de produse compatibile RURIS.

Motosăpătoarea profesională RURIS 731K are și o cutie de scule, care permite utilizatorului să depoziteze accesoriile în timpul deplasării.

Ușor de manevrat

Motosăpătoarea profesională RURIS 731K poate fi manevrată cu ușurință grație schimbătorul de viteze cu acționare Easy Control, care dispune de un sistem de pârghii ce ajută utilizatorul să facă schimbul de viteze ușor, fără a mai indexa mecanic pinioanele din cutia de viteze.

Întreținere ușoară

Un alt aspect important este întreținerea ușoară a Motosăpătoarei profesionale RURIS 731K întrucât este foarte simplă și nu necesită prea multe cunoștințe tehnice avansate.

* Schimbați uleiul de motor la fiecare 25 ore de funcționare, iar la transmisie la fiecare 50 ore de funcționare sau 6 luni.

* Pentru mai multe detalii consultati AICI manualul de utilizare.

ATENȚIE: Motoutilajele RURIS, echipate cu motoare în 4T și 2T, NU SE LIVREAZĂ ALIMENTATE CU ULEI ȘI COMBUSTIBIL.

Model - RURIS 731k

Motor - General Engine

Ciclu de funcţionare - 4 timpi

Putere maximă motor* - 8.5CP

Putere netă motor** - 7.5 CP

Capacitate cilindrică - 208cc

Sistem de aprindere - Electronic

Manetă oprire urgenţă - Dotare de serie

Pornire - Manuală

Schimbător de viteze - Confort-rapid

Transmisie - Pinioane în baie de ulei

Carcasă transmisie - Fontă Nodulară

Acţionare cabluri - Mecanică

Viteze - 2 înainte + 1 înapoi

Lățime de lucru - 560-830 mm

Adâncime de lucru - Max 340 mm

Combustibil Benzina fără plumb

Capacitate rezervor - 4.5l

Consum mediu combustibil - 1l/h

Baie de ulei motor - 0.6l

Baie de ulei transmisie - 2.2l

Suprafaţă medie lucrată 600-1000mp/h

Greutate 86 kg

Garanție produs: 24 luni persoane fizice si 12 luni persoane juridice

*Puterea maximă reprezintă puterea motorului, la banc, fără filtru de aer și toba de eșapament.

**Puterea netă reprezintă puterea motorului cu filtru de aer și toba de eșapament.


731k12021
8 Produse
Garantăm punerea în funcțiune impecabilă si gratuit a utilajului tău prin intermediul echipei noastre de specialiști, indiferent daca ai achizitionat produsul de la noi sau de la un alt magazin!
Pentru că știm cât de important este confortul, ne asigurăm că ai parte de o experiență unică în grădinărit.
Ai montaj, instruire și punere in funcțiune gratuite pentru produsele RURIS, în magazinul nostru din soseaua Panduri nr.1, sector 5, Bucuresti.

BENEFICIEZI DE:

✔️ Echipă de experți pregătiți să te ajute si consilieze.
✔️ Economie de timp și efort.
✔️ Fiabilitate și performanță garantate.
✔️ Asistență tehnică disponibilă oricând ai nevoie.


CUM VA DECURGE PROCESUL DE MONTAJ ȘI PUNERE ÎN FUNCȚIUNE?

✔️ te va prelua un reprezentant tehnic.
✔️ îți va despacheta produsul.
✔️ îți va asambla toate componentele.
✔️ îl va alimenta cu ulei și carburant pentru probe daca este cazul, uleiul și carburantul putând fi achiziționate de către tine chiar din magazin sau din stația de service.
✔️vei avea parte de un training individual realizat de către o persoană autorizată.
✔️vei pleca acasă cu produsul pus în funcțiune și testat.

Motosapatoare Ruris 731K+roti cauciuc 5.00-8+rarita ajustabila+roti metalice 350 fara manicot, 8.5CP - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Motosapatoare Ruris 731K+roti cauciuc 5.00-8+rarita ajustabila+roti metalice 350 fara manicot, 8.5CP . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

In cazul produselor cu imagini, descrieri si/sau caracteristici furnizate de catre partenerii nostri prin importuri automatizate, drepturile de autor le apartin acestora.

Cumparate impreuna cu Motosapatoare Ruris 731K+roti cauciuc 5.00-8+rarita ajustabila+roti metalice 350 fara manicot, 8.5CP

Motosapatoare Ruris 731K+roti cauciuc 5.00-8+rarita ajustabila+roti metalice 350 fara manicot, 8.5CP - Produse verificate de Tik.ro