Epson EB-W06

Reducere -3%

Epson EB-W06, 3700 ANSI lumens, 3LCD, WXGA (1280x800), 16000:1, 16:10, 838,2 - 8128 milimetri (33 - 320")

2.636,12 lei
2.557,04 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: V11H973040
Marca: Epson
Stoc furnizor: 156 buc.

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

Cu cât imaginea este mai mare, cu atât mai bine
Indiferent dacă urmăriţi filmul dvs. preferat sau susţineţi o prezentare, acest proiector poate oferi imagini cu o dimensiune impresionantă de 320 de inci. Calitatea este, de asemenea, excelentă, datorită tehnologiei 3LCD, care face imaginea de până la trei ori mai luminoasă comparativ cu produsele oferite de concurenţi¹. Pe lângă culorile vii şi luminoase, raportul de contrast de 16.000:1 reuşeşte să creeze umbre bine definite şi nuanţe de negru intense. Cu siguranţă veţi atrage atenţia tuturor, de la membrii familiei la prieteni, parteneri de afaceri şi clienţi.

Imagini luminoase şi de înaltă calitate
Chiar şi în încăperile cu multă lumină, acest proiector WXGA puternic, dar accesibil, reproduce imagini luminoase şi colorate, cu detalii precise. Acest lucru este posibil datorită tehnologiei 3LCD, care oferă o luminozitate pe alb de 3.700 de lumeni, la fel de ridicată precum cea pe culoare.

Soluţie de lungă durată
Căutaţi o soluţie de proiecţie simplă, accesibilă şi eficientă pe termen lung? Durată de viaţă lungă a sursei de lumină oferită de acest model permite până la18 ani de divertisment².

Configurare fără probleme
Acesta este un proiector creat ţinând cont de portabilitate şi de posibilitatea unei configurări rapide. Poziţionaţi imaginea cu ajutorul caracteristicii de corecţie a trapezului şi accesaţi conţinut în mod simplu prin intermediul intrărilor HDMI. Adaptorul ELPAP10 opţional oferă conectivitate Wi-Fi care vă permite să partajaţi conţinut de pe un dispozitiv inteligent cu ajutorul aplicaţiei iProjection.

Epson EB-W06. Luminozitate proiector: 3700 ANSI lumens, Tehnologia de proiecţie: 3LCD, Rezoluție nativă proiector: WXGA (1280x800). Tip sursă de lumină: Lampă, Durată de viață sursă de lumină: 6000 h, Durată de viață sursă de lumină (mod economic): 12000 h. Focalizare: Manualul, Interval lungime focală: 16.9 - 20.28 milimetri, Interval de deschidere: 1,49 - 1,72. Moduri culoare video: Tablă neagră, Cinema, Dinamice, Prezentare, sRGB. Nivel zgomot: 37 dB, Nivel zgomot (mod economic): 28 dB, Ţara de origine: Filipine

Epson
V11H973040
156 Produse

Fisa tehnica Epson EB-W06

Greutate
2,5 kilograme
Wi-fi
Nu
Tipul de produs
Standard throw projector
Culoarea produsului
Alb
Cititor card integrat
Nu
Numărul de porturi HDMI
1
Consum de energie (tipic)
327 W
Sursa de alimentare
AC
Număr porturi USB 2.0
1
Luminozitate proiector
3700 ANSI lumens
Tehnologia de proiecţie
3LCD
Rezoluție nativă proiector
WXGA (1280x800)
Rația de contrast (tipică)
16000:1
Raport de aspect nativ
16:10
Tip sursă de lumină
Lampă
Durată de viață sursă de lumină
6000 h
Focalizare
Manualul
Full HD
Nu
3D
Nu
Portul DVI
Nu
Smart TV
Nu
Ethernet LAN
Nu
Nivel zgomot
37 dB
Difuzoare încorporate
Da
Poziționare pe piață
Home cinema
Ecran încorporat
Nu
Consum de energie (în aşteptare)
0,3 W
Telecomandă inclusă
Da
Număr porturi VGA (D-Sub)
1
Intrare compozit video
1

Epson EB-W06 - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Epson EB-W06 . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine toate drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

S-ar putea sa-ti placa

Epson EB-W06 - Produse verificate de Tik.ro