Unitate optica Asus SBC-06D2X-U, Blu-Ray Combo, usb 2.0, Negru

ASUS SBC-06D2X-U, Negru, Tăviță, Vertical / orizontal, Notebook, Blu-Ray DVD Combo, USB 2.0

542,12 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: 90-DT00205-UA219KZ
Cod intern: 89991
Marca: Asus

Produs disponibil pentru livrare in locker.

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

ASUS SBC-06D2X-U. Culoarea produsului: Negru, Mecanism de încărcare: Tăviță, Montaj: Vertical / orizontal. Scop: Notebook, De tipul de unitate optică: Blu-Ray DVD Combo, Interfaţă: USB 2.0. Viteza de scriere a Cd-ului: 24x, DVD + R viteza de scriere: 8x, Viteza de rescriere a Cd-ului: 16x. Viteza de citire a CD-ului: 24x, CD-R citit de viteză: 24x, CD-RW citit de viteză: 24x. DVD timp mediu de acces aleator: 180 ms, CD-ROM de timp mediu de acces aleator: 190 ms, BD-ROM timp mediu de acces aleator: 230 ms

90-DT00205-UA219KZ
4 Produse

Fisa tehnica Unitate optica Asus SBC-06D2X-U, Blu-Ray Combo, usb 2.0, Negru

Interfata
Usb 2.0
Intern
Nu
Scop
Notebook
De tipul de unitate optică
Blu-Ray DVD Combo
Viteza de scriere a Cd-ului
24x
DVD + R viteza de scriere
8x
Viteza de citire a CD-ului
24x

Unitate optica Asus SBC-06D2X-U, Blu-Ray Combo, usb 2.0, Negru - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Unitate optica Asus SBC-06D2X-U, Blu-Ray Combo, usb 2.0, Negru . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

In cazul produselor cu imagini, descrieri si/sau caracteristici furnizate de catre partenerii nostri prin importuri automatizate, drepturile de autor le apartin acestora.

Unitate optica Asus SBC-06D2X-U, Blu-Ray Combo, usb 2.0, Negru - Produse verificate de Tik.ro