Bosch 0 601 083 101 fără categorie

Bosch 0 601 083 101

6.484,29 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: 0601083101
Cod intern: 42506
Marca: Bosch

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

Descriere produs: Vizualizati diferentele de temperatura in cateva secunde şi documentati rezultatele cu uşurinta Orientare uşoara la locatie pe baza valorilor masurate datorita camerei incorporate care genereaza o imagine vizibila cu suprapunerea unei imagini termice Documentatie uşor accesibila şi schimb rapid de date utilizand aplicatia Bosch Measuring Master Mai multa flexibilitate datorita Dual Power Source: alimentarea este posibila atat cu un acumulator cu litiu-ion de 12 V cat şi cu acumulatori alcalini standard Senzor cu infraroşu cu 19.200 de pixeli de masurare (160 x 120) pentru redarea detaliata şi informativa a imaginii termice Uşor de utilizat cu imagini termice clare şi uşor de citit pentru introducerea fara efort a utilizatorului in domeniul termografiei Identificati imediat componentele supraincalzite din instalatiile electrice – eficientizand testarea inspectarea şi intretinerea sistemului Localizati cu uşurinta sistemele de incalzire din pardoseala elementele de incalzire şi conductele de incalzire pentru a verifica functionarea corespunzatoare a acestora Date tehnice: Domeniu de masurare De la -10 °C pana la +400 °C Precizie de masurare IR ±30 °C Rezolutie 0.1 °C Sensibilitate termica (NETD)

0601083101
1 Obiect

Bosch 0 601 083 101 fără categorie - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Bosch 0 601 083 101 fără categorie . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

In cazul produselor cu imagini, descrieri si/sau caracteristici furnizate de catre partenerii nostri prin importuri automatizate, drepturile de autor le apartin acestora.

Bosch 0 601 083 101 fără categorie - Produse verificate de Tik.ro