Bosch GLM 50-22 Telemetru cu laser (50 m)

720,87 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: 0601072S00
Marca: Bosch
not_interested Stoc epuizat

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

Masurare cu laser pentru şantiere cu conditii dificile de lucru şi reglare uşoara pentru necesitati individuale Ideala pentru şantiere cu conditii dificile de lucru datorita certificarii IP65 carcasei cu amortizare a şocurilor şi rezistentei la cadere de la 15 m Buton personalizabil favorit pentru functiile sau setarile de masurare preferate Interfata de utilizare intuitiva cu mod Numere mari pentru lizibilitate sporita cu posibilitate de setare in 30 de limbi şi o noua functie de ajutor GLM 50-22 Professional face fata conditiilor dificile de pe şantierele de lucru. Designul sau din clasa IP65 asigura protectie totala impotriva patrunderii particulelor de praf şi a jeturilor de apa in timp ce carcasa sa cu amortizare a şocurilor ofera rezistenta la cadere de pana la 15 m chiar şi pe beton dur. Prin intermediul unui buton personalizabil pot fi definite functiile sau setarile de masurare favorite. Interfata sa de utilizare intuitiva permite setarea in 30 de limbi şi este dotata cu un afişaj color şi modul Numere mari pentru lizibilitate imbunatatita. Pentru utilizare autoexplicativa prezinta o noua functie de ajutor care include toate optiunile de masurare. Pentru electricieni montatori de sisteme HVAC şi instalatori este scula ideala pentru pozitionarea şi montarea elementelor pe constructii din lemn generale sau cu pereti din gips-carton. In cazul utilizarii pentru operatii de finisare este perfecta pentru zugravi montatori de parchet faiantari sau tamplari in vederea calcularii necesarului de material. Timp de functionare lung al acumulatorului indiferent daca se utilizeaza baterii alcaline sau setul optional de acumulatori litiu-ion. Date tehnice: Dioda laser 635 nm 1 mW Domeniu de masurare 005 – 5000 m Greutate aprox. 02 kg Timp de masurare 05 s Clasa laser 2 Precizie de masurare normal ± 15 mm* (*plus deviere in functie de utilizare) Timp de masurare maxim 4 s Alimentare curent electric 2 x 15 V LR6 (AA) Deconectare automata 5 min Unitati de masura m/cm/mm/ft/inch/ft-inch Numar valori memorate 10 Protectie impotriva prafului şi a stropilor de apa IP 65 Filet stativ 1/4 Culoare laser roşie Domeniu de masurare pana la 50 m Set livrare: Geanta de protectie Curea de transport 2 baterii 15 V LR6 (AA) &nbsp

0601072S00

Bosch GLM 50-22 Telemetru cu laser (50 m) - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Bosch GLM 50-22 Telemetru cu laser (50 m) . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

In cazul produselor cu imagini, descrieri si/sau caracteristici furnizate de catre partenerii nostri prin importuri automatizate, drepturile de autor le apartin acestora.

Bosch GLM 50-22 Telemetru cu laser (50 m) - Produse verificate de Tik.ro