Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro 5G LTE-FDD 128 Giga Bites 25,6 cm (10.1") 6 Giga Bites Wi-Fi 6 (802.11ax) Negru

Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro, 25,6 cm (10.1"), 1920 x 1200 Pixel, 128 Giga Bites, 6 Giga Bites, 1,8 GHz, Negru

3.398,58 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: SM-T636BZKEEEE
Marca: Samsung
not_interested Stoc epuizat

Produs disponibil pentru livrare in locker.

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

Ușor de transportat, ușor de utilizat
Galaxy Tab Active4 Pro este proiectat, atât în interior, cât și în exterior, pentru a te ajuta să-ți simplifici ziua. Corpul său subțire și ușor este simplu de transportat, în orice mediu de lucru. Îți gestionezi rapid sarcinile cu interfața One UI, intuitivă și ușor de utilizat.

Performanță și conectare îmbunătățite
Lucrezi mai rapid și mai inteligent cu Galaxy Tab Active4 Pro. Cu până la 1 TB de stocare externă și puterea procesorului avansat Octa-core, poți rezolva mai multe sarcini, chiar și cu aplicații și fișiere grele. Cu Wi-Fi 6 și 5G (Sub-6) te asiguri că rămâi conectat(ă) la birou sau în deplasare.

Rămâi alimentat, chiar și fără baterie
Galaxy Tab Active4 Pro rămâne pornită și alimentată, chiar și fără baterie. Când lași tableta în căldură mare, în interiorul unui vehicul sau trebuie să rămâi cu ea încărcată și conectată, utilizează No Battery Mode, pentru a o menține alimentată și pentru a evita afectarea bateriei. Pur și simplu conecteaz-o la o sursă de alimentare și continuă să lucrezi.

Proiectat pentru a fi robust și fiabil
Galaxy Tab Active4 Pro este fiabilă, în condiții grele. Cu Corning Gorilla Glass 5, o evaluare IP68 și în conformitate cu MIL-STD-810H, tableta de 10,1 inci este rezistentă la zgârieturi, apă și praf. Portabilă și compactă, este construită pentru a parcurge întreaga zi.

O experiență asemănătoare PC-ului, atât în interior, cât și în exterior
Obții experiența asemănătoare utilizării unui PC, cu Samsung DeX pentru productivitate, indiferent dacă te afli la fața locului sau la birou. Creezi rapid e-mailuri și trimiți rapoarte de stare, înapoi, de pe teren, cu Samsung DeX pe tabletă, apoi înapoi la birou, treci la editare și colaborare extinsă, pe un ecran mai mare.

Conectează dispozitive, pentru a oferi mobilitate afacerii tale
Near Field Communication (NFC) îmbunătățit îți transformă dispozitivul într-un punct de vânzare mobil (mPOS), pentru procesarea simplă a plăților, de oriunde te afli. În plus, îți folosești dispozitivul pentru a verifica ID-ul angajaților și pentru a scana coduri de bare, pentru a oferi mai multă mobilitate afacerii și a fi mai conectată ca oricând.

Funcționează perfect cu mănuși
Nu este nevoie să-ți scoți mănușile. Prin reglarea setărilor de sensibilitate la atingere, îți poți păstra mănușile, pe măsură ce finalizezi sarcinile. Deschizi aplicații utilizate frecvent, cu o singură apăsare, asignându-le Tastei Active. Poți chiar să accesezi Tasta Activă, în timp ce ecranul este blocat, oprit sau în repaus.

S Pen este la fel de dur, cu mănușile puse sau scoase
Galaxy Tab Active4 Pro vine cu un S Pen inovator, cu clasificare IP68, rezistent la apă și praf, pentru o modalitate ușoară de a lucra în deplasare, fără a fi nevoie să-l încarci. Receptiv și precis, chiar și cu mănușile puse, capturezi și creezi cu ușurință conținut și îl utilizezi în medii în aer liber, de la logistică la asistență medicală.

Deblocată în siguranță, într-o clipă
Cu securitatea biometrică încorporată, nu contează cine pune mâna pe Galaxy Tab Active4 Pro – doar tu poți debloca, folosind amprenta ta unică sau profilul facial. Recunoașterea feței îți permite să pui capăt codurilor PIN și permite deblocarea ușoară, cu o singură mână sau când porți mănuși.

Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro. Diagonala afișajului: 25,6 cm (10.1"), Rezoluţie de afişare: 1920 x 1200 Pixel, Tehnologie de afișare: LCD. Capacitate internă de stocare: 128 Giga Bites. Frecvență procesor: 1,8 GHz. Memorie internă: 6 Giga Bites. Rezoluție cameră foto posterioară (numerică): 13 MP, Tip cameră spate: Cameră video unică, Rezoluție cameră foto frontală (numerică): 8 MP, Cameră foto frontală. Standard Wi-Fi: Wi-Fi 6 (802.11ax). Assisted funcţia GPS (A-GPS). Cititor card integrat. Greutate: 674 g. Culoarea produsului: Negru

SM-T636BZKEEEE

Fisa tehnica Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro 5G LTE-FDD 128 Giga Bites 25,6 cm (10.1") 6 Giga Bites Wi-Fi 6 (802.11ax) Negru

Garantie
24
Culoarea produsului
Negru
Standard wi-fi
Wi-Fi 6 (802.11ax)
Memorie interna
6 Giga Bites
Diagonala afișajului
25,6 cm (10.1")
Rezoluţie de afişare
1920 x 1200 Pixel
Frecvență procesor
1,8 GHz
Capacitate internă de stocare
128 Giga Bites
Tip cameră spate
Cameră video unică
Rezoluție cameră foto posterioară (numerică)
13 MP
Factorul de formă
Tăbliță
Locație poziție
Da
Platformă
Android
Performanţa bateriei
7600 mAh
Cititor card integrat
Da
Cameră foto frontală
Da
Conexiune rețea mobilă
Da
Tip de dispozitiv
Tabletă dimensiune completă
Assisted funcţia GPS (A-GPS)
Da
Baterie inclusă
Da

Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro 5G LTE-FDD 128 Giga Bites 25,6 cm (10.1") 6 Giga Bites Wi-Fi 6 (802.11ax) Negru - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro 5G LTE-FDD 128 Giga Bites 25,6 cm (10.1") 6 Giga Bites Wi-Fi 6 (802.11ax) Negru . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

In cazul produselor cu imagini, descrieri si/sau caracteristici furnizate de catre partenerii nostri prin importuri automatizate, drepturile de autor le apartin acestora.

Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro 5G LTE-FDD 128 Giga Bites 25,6 cm (10.1") 6 Giga Bites Wi-Fi 6 (802.11ax) Negru - Produse verificate de Tik.ro