Access point MikroTik OmniTIK 5 RBOMNITIKUPA-5HND, Grey

471,06 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: RBOmniTikUPA-5HnD
Marca: Mikrotik

Produs disponibil pentru livrare in locker.

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

OmniTIK este un AP pentru exterior rezistent la intemperii, cu antene omnipolarizate duble - insotitorul perfect pentru SXT-ul MikroTik sau pentru orice alt dispozitiv pe 5GHz sub standardul 802.11a/n. Rezistent la intemperii, durabil si gata de utilizare, are cinci porturi Ethernet 10/100, suport PoE si un radio wireless incorporat de 1000 mW 802.11a/n. Accepta tehnologia Nv2 TDMA cu un debit agregat de pana la 200 Mbit. Indicatoarele LED de pe spate sunt complet personalizabile, indica activitatea Ethernet sau semnalul wireless sau orice alta informatie de la RouterOS. Portul USB ofera posibilitatea de a conecta un modem 3G sau o unitate de stocare. OmniTIK UPA ofera, de asemenea, putere de iesire pe porturile sale ethernet. Porturile 2-5 pot alimenta alte dispozitive compatibile PoE cu aceeasi tensiune ca cea aplicata unitatii. Mai putine adaptoare de alimentare de care sa va faceti griji. Cutia contine OmniTik UPA-5HnD, coliere pentru montare, injector PoE, adaptor alimentare 24v 2.5A. RBOmniTikUPA-5HnD versiunea internationala accepta gama 5150MHz-5875MHz (gama de frecventa specifica poate fi limitata de reglementarile fiecarei tari). Piese incluse: inel metalic (unul), injector PoE, cablu IEC, adaptor alimentare 28V 2.57A, suport de montare pe stalp.Producator:: MikroTikProcesor:: Atheros AR9342 600MHzMemorie RAM:: 128 MBStocare:: 16 MB FLASHSistem operare:: RouterOS L5Intrare PoE:: 11-30 V PoE pasivIesire PoE:: PoE pasiv porturile 2-5Interfata retea:: 5 x 10/100 MbpsFrecventa:: 5 GHzCastig:: 7 5 dBiStandard wireless:: 802.11a/nViteza transfer:: 300 Mbit/sFiabilitate (MTBF):: 100.000 ore la 25°CAlimentare:: 11-30 V PoE inConsum:: 59 W maxGreutate:: 420gTemperatura de functionare:: -40°C - 70°CDimensiuni:: 368 x 125 x 55 mmAltele:: Monitorizare temperatura si voltaj. Slot miniPCIe / 3G USB 2.0

Mikrotik
RBOmniTikUPA-5HnD
5 Produse

Access point MikroTik OmniTIK 5 RBOMNITIKUPA-5HND, Grey - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Access point MikroTik OmniTIK 5 RBOMNITIKUPA-5HND, Grey . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine toate drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

Access point MikroTik OmniTIK 5 RBOMNITIKUPA-5HND, Grey - Produse verificate de Tik.ro