Statie incarcare masini electrice Huawei SCHARGER-22KT-S0, 22 kW, Type 2, trifazat

4.632,81 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: SCharger-22KT-S0

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

SCHARGER-22KT-S0 este o statie de incarcare pentru masini electrice ce are o putere de incarcare intre 1.4 kW si 22 kW (configurabil) si o tensiune nominala de 400 V ± 20% la frecventa de 50-60 Hz (trifazat). Curentul nominal este intre 6 si 32 A (configurabil), iar conectorul compatibil pentru vehicul este Type 2.

Statia de incarcare poate fi conectata la 2 tipuri de retele: TN si TT. Reteaua TN este o retea cu conductorul de protectie (PE) conectat la pamant intr-un singur punct si distribuit catre toate aparatele electrice. Aceasta retea ofera o protectie buna impotriva electrocutarii. Reteaua TT este o retea cu mai multe puncte de legare la pamant, fiecare aparat fiind conectat la pamant printr-un conductor separat. Aceasta retea ofera o protectie mai buna impotriva electrocutarii decat reteaua TN.

Protocolul de comunicare este Modbus TCP, iar metoda de comunicare este prin WiFi sau Ethernet. Autentificarea poate fi realizata prin RFID (ISO-14443-A), aplicatie sau Bluetooth. Monitorizarea de la distata poate fi realizata prin intermediul unei aplicatii dedicate. Statia de incarcare are trei moduri de functionare: incarcare normala, incarcare programata si incarcare prin panouri solare (de preferat).

Cu ajutorul aplicatiei compatibile FusionSolar disponibila pentru iOS sau Android, poti monitoriza si gestiona statia de incarcare direct de la distanta de pe telefonul mobil iOS. Temperatura de functionare este intre -35°C si +50°C, iar statia poate fi montata atat in exterior, cat si in interior (aparent). Gradul de protectie este IP54 / IK10, ceea ce inseamna ca statia este protejata impotriva prafului si a ploii si are o rezistenta ridicata antivandal.

Specificatii

Intrare si iesire

Putere de incarcare: intre 1.4 kW si 22 kW (configurabil)

Tensiune nominala: 400 V ± 20% 50-60 Hz (trifazat)

Curent nominal: intre 6 si 32 A (configurabil)

Conector vehicul: soclu Type 2

Tipuri de retea: TN / TT

Interfata utilizator si comunicare

Protocol: Modbus TCP

Metoda de comunicare WiFi / Ethernet

Autentificare:

RFID (ISO-14443-A)

aplicatie

bluetooth

Monitorizare de la distanta prin aplicatie

Moduri de functionare:

incarcare normala

incarcare programata

alimentare prin panouri solare

Protectie

Cablu: E-Lock prin aplicatie

Curent rezidual: Type A (30 mA) + DC 6 mA integrat

Clasa de incendiu: UL94

Supracurent: IEC 61851-1

Supratensiune: CAT II

La temperatura ridicata: Da

General

Aplicatie compatibila: FusionSolar (iOS)

Montare: exterior sau interior (aparent)

Consum: max 6 W (in repaus)

Grad de protectie: IP54 / IK10

Temperatura de functionare: intre -35°C si +50°C

Umiditate: intre 5% si 95% (fara condensare)

Dimensiuni: 335 x 180 x 145 mm

Greutate: 3.1 Kg


SCharger-22KT-S0
23 Produse

Fisa tehnica Statie incarcare masini electrice Huawei SCHARGER-22KT-S0, 22 kW, Type 2, trifazat

Garantie
10

Statie incarcare masini electrice Huawei SCHARGER-22KT-S0, 22 kW, Type 2, trifazat - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Statie incarcare masini electrice Huawei SCHARGER-22KT-S0, 22 kW, Type 2, trifazat . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

In cazul produselor cu imagini, descrieri si/sau caracteristici furnizate de catre partenerii nostri prin importuri automatizate, drepturile de autor le apartin acestora.

Statie incarcare masini electrice Huawei SCHARGER-22KT-S0, 22 kW, Type 2, trifazat - Produse verificate de Tik.ro