SSD Samsung 870 QVO 1TB, SATA3, 2.5inch

Reducere -2%

Samsung MZ-77Q1T0, 1000 Giga Bites, 2.5", 560 MB/s, 6 Gbit/s

510,07 lei
499,87 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: MZ-77Q1T0BW
Marca: Samsung
Stoc furnizor: 100 buc.

Produs disponibil pentru livrare in locker.

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

Depășește limitele, realizează mai multe
Modelul SSD 870 QVO este cel mai recent SSD QLC, generația a 2-a, și primul de acest tip care oferă până la 8 TB de stocare. Acesta oferă un upgrade incredibil pentru utilizatorii de zi cu zi, care doresc să-și extindă computerul desktop sau laptopul la cel mai mare spațiu de stocare disponibil pe piață, fără a face compromisuri în privința performanței.

Îmbunătățit în toate modurile
Atingând limita maximă a interfeței SATA, de 560/530 MB/s de viteză secvențială, 870 QVO oferă viteză îmbunătățită aleatorie și performanță susținută în comparație cu modelul 860 QVO anterioar. Intelligent TurboWrite accelerează viteza de scriere și menține performanțe ridicate pe termen lung cu un buffer de stocare variabil mai mare.

Stochează tot ce vrei
870 QVO este disponibil în 1,2,4 și 8TB. Este primul SSD terabyte pentru consumatorul final, care a oferit 8 Terabytes de stocare. Cu ajutorul modelului 870 QVO, utilizatorii se pot bucura și prospera acum cu cel mai mare mediu de calcul SSD, la un preț accesibil.

De încredere și durabil
Capacitatea inovatoare a modelului 870 QVO își dublează fiabilitatea până la 2.880 TBW comparativ cu modelul anterior 860 QVO și este susținută de o garanție limitată de 3 ani. Acest formidabil SSD oferă o fiabilitate suplimentară cu un algoritm ECC rafinat, care permite o performanță stabilă.

Upgrade simplificat
Actualizarea la 870 QVO este ușoară pentru oricine are un desktop sau un laptop care acceptă un SATA standard de 2,5 inci. Beneficiind de acest SSD terabyte este la fel de convenabil, precum conectarea lui 870 QVO într-un slot SATA și lăsarea software-ului de migrare reînnoit să aibă grijă de restul.

Software Samsung Magician
Fă ca unitatea de stocare să funcționeze magic. Noul și îmbunătățitul software Samsung Magician 6.1 îți va monitoriza SSD-ul. Poți gestiona cu ușurință unitatea ta cu o gamă largă de instrumente utile, pentru a ține pasul cu cele mai recente actualizări, pentru a monitoriza condiția și starea de funcționare sau chiar pentru a-i îmbunătăți performanța.

Memoria flash nr.1 în lume
Experimentează performanța superioară și fiabilitatea, pe care le poți obține de la marca mondială numărul unu în memorii flash, încă din 2002. Toate firmware-urile și componentele, inclusiv renumitele la nivel mondial DRAM și NAND Samsung, sunt produse intern, permițând integrarea de la un capăt la celălalt, pentru o calitate în care să ai încredere.

Samsung MZ-77Q1T0. SSD capacitatea de unitate: 1000 Giga Bites, Factor de formă SSD: 2.5", Citiţi de viteză: 560 MB/s, Viteză de scriere: 530 MB/s, Rata de transfer de date: 6 Gbit/s, Componentă pentru: PC/notebook

MZ-77Q1T0BW
100 Produse

Fisa tehnica SSD Samsung 870 QVO 1TB, SATA3, 2.5inch

Interfata
ATA III Serial
Criptare hardware
Da
Componentă pentru
PC/notebook
Factor de formă SSD
2.5"
SSD capacitatea de unitate
1000 Giga Bites
Tipul de memorie
QLC

SSD Samsung 870 QVO 1TB, SATA3, 2.5inch - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului SSD Samsung 870 QVO 1TB, SATA3, 2.5inch . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine toate drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

SSD Samsung 870 QVO 1TB, SATA3, 2.5inch - Produse verificate de Tik.ro