Sirena de exterior smart home ezviz avertizare opt

387,35 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: CS-T9C
Marca: Ezviz

Produs disponibil pentru livrare in locker.

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

Ramaneti in siguranta si fiti vigilentiSporiti securitatea locuintei dvs. cu sirena inteligenta EZVIZ T9C. T9C poate fi conectata fara probleme la sistemul pentru locuinta inteligenta EZVIZ pentru a va bucura de o experienta personalizata, cu setari reglabile ale sunetului si ale duratei alarmei. Bucurati-va de linistea oferita de caracteristicile de alarma antisabotaj si anti-miscare, asigurand o protectie optima impotriva vizitatorilor nedoriti. Datorita designului umanizat si rezistent la intemperii, T9C poate functiona atat in interior, cat si in exterior.   Creata pentru a oferi flexibilitate, cu utilizare atat in interior, cat si in exteriorV-a deranjat vreodata sunetul asurzitor si continuu produs de acele vechi alarme de incendiu? Cu sirena inteligenta T9C, puteti ajusta si personaliza simplu nivelul si chiar durata sunetului, toate in functie de preferintele personale si de locul in care doriti sa o amplasati   Dificil de accesat ilegal, va urmari intotdeauna spatiul sau de lucruDupa ce a fost instalata corect, T9C isi va mentine pozitia. Daca este accesata ilegal sau miscata de cineva in orice directie, sirena va emite imediat o alarma pentru a anunta proprietarul locuintei. Hotii sau intrusii nu vor avea nicio sansa sa o smulga fara sa stiti.   Construita pentru a functiona in diferite conditii meteorologiceT9C este conceputa ingenios pentru a va oferi liniste o perioada remarcabila, cu o eficienta energetica exceptionala   Durata de viata extinsa a bateriei pentru o protectie remarcabil de lungaT9C este conceputa ingenios pentru a va oferi liniste o perioada remarcabila, cu o eficienta energetica exceptionala.   Conceputa pentru a va imbunatati locuinta conectataT9C poate fi setata sa se conecteze la oricare dintre senzorii pentru locuinta inteligenta EZVIZ pentru a initia o alerta atunci cand este declansata de activitati neobisnuiteProducator: EZVIZTip comunicare: ZigBee frecventa 2.4GhzDistanta comunicare: 200m (in camp deschis)Durata in alarma: reglabil 5~180s (Nota: timpul de alarma influenteaza durata de viata a bateriilor)eriilor)Acumulator: 4 x CR123A (incluse)Nivel acustic: reglabil 90-105dBContinut cutie: Sirena inteligenta T9C Ghid de pornire rapida Informatii de reglementareTemperatura de operare: -30 ~ +60 °CAvertizare: Optica si acusticaDimensiune: Ã134 mm x 51 5 mmDetalii: Necesita EZVIZ Home Gateway A3 pentru functiile aplicatiei EZVIZProtectie antisabotaj: tamper si senzor miscareSursa alimentare auxiliara: DC 12V /1AProtectie IP: IP54

Ezviz
CS-T9C
5 Produse

Sirena de exterior smart home ezviz avertizare opt - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Sirena de exterior smart home ezviz avertizare opt . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

In cazul produselor cu imagini, descrieri si/sau caracteristici furnizate de catre partenerii nostri prin importuri automatizate, drepturile de autor le apartin acestora.

Sirena de exterior smart home ezviz avertizare opt - Produse verificate de Tik.ro