Lindy 38155 extender KVM Transmițător și receptor

Lindy 38155, Transmițător și receptor, Prin cablu, 50 m, Cat6, 1920 x 1080 Pixel, Negru

1.291,60 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: 38155
Cod intern: 89623
Marca: Lindy

Produs disponibil pentru livrare in locker.

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

Lindy 38155. Tipul: Transmițător și receptor, Tehnologia de conectare: Prin cablu, Maximă de transfer de la distanţă: 50 m. Tip port transmițător video: HDMI, Tip port transmițător local video: HDMI. Tip port receptor local video: HDMI. Voltajul de ieşire al adaptorului AC: 12 V, Adaptor AC de ieşire uzitat: 2,5 A. Lăţimea transmiţător: 11,8 cm, Adâncime transmiţător: 25 cm, Înălţime emiţător: 3,2 cm

Lindy
38155
11 Produse

Fisa tehnica Lindy 38155 extender KVM Transmițător și receptor

Garantie
24
Tipul
Transmițător și receptor
Tehnologia de conectare
Prin cablu

Lindy 38155 extender KVM Transmițător și receptor - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Lindy 38155 extender KVM Transmițător și receptor . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

In cazul produselor cu imagini, descrieri si/sau caracteristici furnizate de catre partenerii nostri prin importuri automatizate, drepturile de autor le apartin acestora.

Lindy 38155 extender KVM Transmițător și receptor - Produse verificate de Tik.ro