Pachet Campo RM500C remorca cu obloane inaltare si manicoti intoarcere usoara 23mm

4.335,81 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: PACRM500COM23
Marca: Progarden
not_interested Stoc epuizat

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

Campo RM500C remorca 500kg motocultor 1 osie prindere bolt Remorca Progarden RM500C este un accesoriu de calitate cu structura solida. Structura de rezistenta este fabricata exclusiv din profile tubulare si rectangulare rezistente. Fara cornier sau alte profile inferioare in structura de rezistenta. Structura de rezistenta dubla solida suportul benei reprezentand o structura de rezistenta suplimentara separata de sasiul remorcii. Greutatea maxima recomandata este limitata la 500kg pentru ca sistemul de franare sa ramana eficient(*) chiar si la coborarea unor pante cu inclinatie mare. Buna vizibilitate rutiera fiind prevazuta cu elemente reflectorizante de semnalizare dublate de o culoare ce ofera vizibilitate ridicata. Avantaje: Descarcare facila datorita faptului ca bascularea remorcii are inclinare mai mare decat media produselor din piata Rezistenta buna la sarcina. intretinere usoara data de accesul rapid la sistemul de franare sasiu si sub bena prin bascularea remorcii. Volum util mare cu obloanele de suprainaltare. Scaun ergonomic reglabil pe directia fata-spate. Frana de picior si frana de mana (pentru parcare) cu tamburi de franare. Cric pentru sprijin util la cuplarea/decuplare de utilaj si la parcare separata. Suspensii cu arcuri lamelare. Protap demontabil pentru dimensiuni reduse la transport. Date tehnice: Prindere protap: H60 mm interior 17 mm Frana de picior si frana de mana Sarcina maxima: 500 kg Basculare spate Roti cu anvelopa 5.00-12 4 prezoane Interior bena (latime x lungime x adancime): 830x1310x280 mm Ecartament: 1230 mm Lungime totala: 2920 mm Inaltime totala: 1200 mm Garda sol osie: 240 mm Suspensii: arcuri lamelare Obloane rabatabile: spate si lateral Scaun cu perna reglabil fata-spate Set obloane inaltare pentru Campo RM500C Date tehnice: Dimensiuni: Oblon lateral: 1360x260mm Oblon spate: 830x260mm Mod prindere: bolt/manete de siguranta Greutate: 12kg EASYT23M: Manicot cu rulment pentru virare usoara a motocultoarelelor Progarden. Prindere hexagon 23mm. Se monteaza in locul manicotului rigid al rotii. Permite rotirea in gol aproximativ 300 de grade. Plecarile de pe loc trebuie facute lent pentru a nu produce socuri in mecanismul de transmisie.&nbsp Set livrare: 1x 468100RM500C ProGARDEN Campo RM500C remorca 500kg motocultor 1 osie prindere bolt - Colet 1/2 (componente): 1400x900x500 mm/110 kg Colet 2/2 (protap): 2600x600x150 mm/20 kg 1x 468100RM500C1 ProGARDEN Set obloane inaltare pentru Campo RM500C - 3 bucati (2xlaterale 1xspate) 1x 4560000038 ProGARDEN EASYT23M set flanse cu rulment si manicot 23mm intoarcere usoara Easy Turn - 2buc Atentie! *)Folositi cu prioritate frana de motor la coborarea pantelor!

Progarden
PACRM500COM23

Pachet Campo RM500C remorca cu obloane inaltare si manicoti intoarcere usoara 23mm - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Pachet Campo RM500C remorca cu obloane inaltare si manicoti intoarcere usoara 23mm . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine toate drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

Pachet Campo RM500C remorca cu obloane inaltare si manicoti intoarcere usoara 23mm - Produse verificate de Tik.ro