Epson WorkForce Pro WF-C8690DTWFC

Epson WorkForce Pro WF-C8690DTWFC, Cu jet de cerneală, Imprimare color, 4800 x 1200 DPI, A3, Imprimare directă, Alb

12.312,74 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: C11CG68401BR
Marca: Epson
not_interested Stoc epuizat

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

Economisiți bani
Este conceput pentru grupuri de lucru. Compania dvs. poate evita costurile ascunse cu productivitatea angajaților, asociate imprimării centralizate. Reduceți și mai mult costurile înlocuind mai rar consumabilele cu ajutorul sistemului inovator de alimentare cu cerneală, care contribuie la asigurarea unui TCO competitiv. Datorită consumului redus de energie, acesta poate reduce facturile de electricitate, iar mecanismul simplu, dar eficient, al jetului de cerneală necesită mai puține piese de schimb.

Productivitate superioară și intervenții reduse
Nu veți avea parte de perioade de așteptare datorită absenței timpului de încălzire și a vitezei rapide de printare a primei pagini (FPOT) de 5,5 secunde. Imprimați până la 11.500 pagini monocrom și 8.000 color fără a înlocui consumabilele, cu ajutorul cartușelor mari de cerneală1. Imprimați pe o gamă largă de medii de tipărire, inclusiv pe hârtie reciclată, pe medii de tipărire lucioase, pe plicuri și pe etichete.

Reduceți impactul
Beneficiați de consumul redus de energie datorită tehnologiei de imprimare cu jet de cerneală care nu utilizează căldură și care nu emite gaze care afectează stratul de ozon. De asemenea, sunt necesare mai puține piese de schimb, cum ar fi fuserele, tamburii, sistemele de developare etc., spre deosebire de un multifuncțional laser.

Conceput pentru afaceri
O serie de programe software și instrumente oferă opțiuni de imprimare securizată, scanare eficientă și contribuie la gestionarea de la distanță a dispozitivelor. Conectivitatea NFC și wireless permit, de asemenea, imprimarea de pe dispozitive mobile. Și, datorită, interfeței cu utilizatorul și ecranului tactil, inspirate de la dispozitivele smartphone, este ușor de utilizat. Epson Open Platform și colaborarea noastră cu furnizori de software independenți (ISV) adaugă soluții suplimentare, cum ar fi PaperCut, un software de gestionare a imprimării.

Epson WorkForce Pro WF-C8690DTWFC. Tehnologia tipăririi: Cu jet de cerneală, Imprimare: Imprimare color, Rezoluţia maximă: 4800 x 1200 DPI. Copiere: Copiere color, Rezoluţie maximă de copiere: 600 x 1200 DPI. Scanare: Scanare color, Rezoluţia optică de scanare: 1200 x 2400 DPI. Trimitere faxuri: Trimitere fax color. Dimensiune maximă hârtie seria-A ISO: A3. Wi-Fi. Imprimare directă. Culoarea produsului: Alb

Epson
C11CG68401BR

Fisa tehnica Epson WorkForce Pro WF-C8690DTWFC

Wi-fi
Da
Culoarea produsului
Alb
Culori de imprimare
Negru, Cyan, Galben, Magenta
Rezoluţia maximă
4800 x 1200 DPI
Ethernet LAN
Da
Poziționare pe piață
Companii
Ecran încorporat
Da
Tehnologia tipăririi
Cu jet de cerneală
Imprimarea duplex
Da
Ciclu de funcţionare (maxim)
75000 pagini pe luna
Număr total tăvi intrare
3
Capacitate totală intrare
750 foi
Capacitate totală ieșire
250 foi
Dimensiune maximă hârtie seria-A ISO
A3
Formate ISO serie-A (A0...A9)
A3, A3+, A4, A5, A6
Copiere
Copiere color
Scanare
Scanare color
Imprimare
Imprimare color
Copiere duplex
Da
Rezoluţie maximă de copiere
600 x 1200 DPI
Duplex de scanare
Da
Rezoluţia optică de scanare
1200 x 2400 DPI
Trimitere faxuri
Trimitere fax color
Imprimare directă
Da

Epson WorkForce Pro WF-C8690DTWFC - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Epson WorkForce Pro WF-C8690DTWFC . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

In cazul produselor cu imagini, descrieri si/sau caracteristici furnizate de catre partenerii nostri prin importuri automatizate, drepturile de autor le apartin acestora.

S-ar putea sa-ti placa

Epson WorkForce Pro WF-C8690DTWFC - Produse verificate de Tik.ro