Motopompa presiune RURIS MP90

1.554,77 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: 90MP9018
Marca: Ruris
not_interested Stoc epuizat

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

Motopompa RURIS MP90 este dotată cu un motor General Engine în 4 timpi, având o putere de 7CP, fiind destinată special destinată tuturor fermierilor care irigă terenurile prin inundare sau cu aspersoare. Motopompa RURIS MP90 poate fi conectată la stații speciale de pompare sau bălți, ori puțuri cu debit mare de apă.
  • Dotări
Motopompa RURIS MP90 asigură următoarele caracteristici tehnice: adâncimea maximă de absorție de 8m, refulare pe verticală de 65m, refulare pe orizontală de 400m, iar debitul maxim este de 30m³/h. Carcasa pompei este construită să reziste la presiuni înalte în timpul exploatării, tocmai pentru a livra un debit de apă constant la presiune maximă. Debitul de apă livrat de 30m³/h acoperă o suprafață mare de lucru unde pot fi conectați cu o baterie de aspersoare. Un avantaj pe care îl oferă Motopompa RURIS MP90 este că poate livra apă concomitent pentru două coloane, astfel timpul de livrare pentru două zone independente se înjumătățește. Întreținerea și utilizarea sunt facile pentru orice persoană, care nu are cunoștințe tehnice.
  • Transfer rapid al apei
Bazinul de pompare, carcasa Motopompei RURIS MP90, este auto-amorsabil, fără ca utilizatorul să amorseze întreaga coloană de furtun, astfel timpul de livrare al apei este imediat, cu efort minim. Motopompa RURIS MP90 garantează independența energetică, având capacitatea de a transfera rapid volume mari de apă. Motopompa RURIS MP90 este recomandată pentru numeroase utilizări:
  • asigură alimentarea cu apă din lacuri, râuri și transferul apei prin conducte
  • irigarea culturilor pe câmp, grădini, livezi, vii, prin alimentarea instalațiilor sub presiune sau pomparea directă în canale care irigă culturile
  • umplerea sau golirea rapidă a rezervoarelor
  • alimentarea cu apă sau desecarea piscinelor, bazinelor, inclusiv în crescătoriile de pește
  • spălarea grajdurilor, uneltelor și a utilajelor agricole
  • activități de combatere a incendiilor în legătură cu orice instalații industriale, agricole
  • Ușor de pornit
Pornirea motorului este făcută foarte simplu și ușor de către utilizator, indiferent de condițiile de temperatură de lucru.Model: MP90 Motor: General Engine Ciclu de funcţionare: 4 timpi Putere motor: 7 CP Capacitate cilindrică: 212 cc Sistem de aprindere: Electronic Pornire: Manuală Combustibil: Benzină fără plumb Capacitate rezervor: 3.6l Consum mediu carb.: 1.75 l/h Diametru absorbție: 2țoli Diametru refulare (3 căi): 1x2 țoli 2x1.5 țoli Adâncime de absorbţie: 8m Refulare pe verticală: 65m Refulare pe orizontală: 400m Debit maxim: 30mc/h Sistem de amortizare: Amortizoare cauciuc Greutate: 25 kg Garanţie produs: 24 luni

90MP9018




Garantăm punerea în funcțiune impecabilă si gratuit a utilajului tău prin intermediul echipei noastre de specialiști, indiferent daca ai achizitionat produsul de la noi sau de la un alt magazin!
Pentru că știm cât de important este confortul, ne asigurăm că ai parte de o experiență unică în grădinărit.
Ai montaj, instruire și punere in funcțiune gratuite pentru produsele RURIS, în magazinul nostru din soseaua Panduri nr.1, sector 5, Bucuresti.

BENEFICIEZI DE:

✔️ Echipă de experți pregătiți să te ajute si consilieze.
✔️ Economie de timp și efort.
✔️ Fiabilitate și performanță garantate.
✔️ Asistență tehnică disponibilă oricând ai nevoie.


CUM VA DECURGE PROCESUL DE MONTAJ ȘI PUNERE ÎN FUNCȚIUNE?

✔️ te va prelua un reprezentant tehnic.
✔️ îți va despacheta produsul.
✔️ îți va asambla toate componentele.
✔️ îl va alimenta cu ulei și carburant pentru probe daca este cazul, uleiul și carburantul putând fi achiziționate de către tine chiar din magazin sau din stația de service.
✔️vei avea parte de un training individual realizat de către o persoană autorizată.
✔️vei pleca acasă cu produsul pus în funcțiune și testat.

Motopompa presiune RURIS MP90 - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Motopompa presiune RURIS MP90 . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

In cazul produselor cu imagini, descrieri si/sau caracteristici furnizate de catre partenerii nostri prin importuri automatizate, drepturile de autor le apartin acestora.

Motopompa presiune RURIS MP90 - Produse verificate de Tik.ro