• Disponibil in showroom
  • PROMOTIE
  • Brand Românesc

Motopompa RURIS MP50 cu furtun de refulare 20m inclus

698,99 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: 50MP5018
Marca: Ruris

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

Motopompa RURIS MP50 este dotată cu un motor General Engine în 4 timpi, având o putere de 7 CP, fiind destinată special pentru pomparea apei din lacuri și pentru irigații.
  • Dotări
Motopompa RURIS MP50 asigură următoarele caracteristici tehnice: adâncimea maximă de absorție de 8m, refulare pe verticală de 25 m, refulare pe orizontală de 250m, iar debitul maxim este de 25m³/h. Șasiul este construit din oțel rezistent la șocuri și vibrații, putând fi folosit și în industria construcțiilor civile și industriale. Motorul este protejat cu ajutorul unui senzor special pentru situațiile în care motorul nu are suficient ulei.
  • Transfer rapid al apei
Bazinul de pompare, carcasa Motopompei RURIS MP50, este auto-amorsabil, fără ca utilizatorul să amorseze întreaga coloană de furtun, astfel timpul de livrare al apei este imediat, cu efort minim. Motopompa RURIS MP50 garantează independența energetică, având capacitatea de a transfera rapid volume mari de apă.
  • Utilizări multiple
Motopompa RURIS MP50 este recomandată pentru numeroase utilizări: v  asigură alimentarea cu apa din lacuri, râuri și transferul apei prin conducte v  irigarea culturilor pe câmp, grădini, livezi, vii, prin alimentarea instalațiilor sub presiune sau pomparea directă în canale care irigă culturile v  umplerea sau golirea rapidă a rezervoarelor v  alimentarea cu apa sau desecarea piscinelor, bazinelor, inclusiv în crescătoriile de pește v  spălarea grajdurilor, uneltelor și a utilajelor agricole
  • Ușor de pornit
Pornirea motorului este făcută foarte simplu și ușor de către utilizator, indiferent de condițiile de temperatură de lucru.Model: MP50 Motor: General Engine Ciclu de funcţionare: 4 timpi Putere motor: 7 CP Capacitate cilindrică: 212 cc Sistem de aprindere: Electronic Pornire: Manuală Combustibil: Benzină fără plumb Capacitate rezervor: 3.6l Consum mediu carb.: 1.75 l/h Prindere furtun: 2” (ţoli) Adâncime de absorbţie: 8m Refulare pe verticală: 25m Refulare pe orizontală: 250m Debit maxim: 25mc/h Sistem de amortizare: Amortizoare cauciuc Greutate: 25 kg Garanţie produs: 24 luni

50MP5018
4 Produse
Garantăm punerea în funcțiune impecabilă si gratuit a utilajului tău prin intermediul echipei noastre de specialiști, indiferent daca ai achizitionat produsul de la noi sau de la un alt magazin!
Pentru că știm cât de important este confortul, ne asigurăm că ai parte de o experiență unică în grădinărit.
Ai montaj, instruire și punere in funcțiune gratuite pentru produsele RURIS, în magazinul nostru din soseaua Panduri nr.1, sector 5, Bucuresti.

BENEFICIEZI DE:

✔️ Echipă de experți pregătiți să te ajute si consilieze.
✔️ Economie de timp și efort.
✔️ Fiabilitate și performanță garantate.
✔️ Asistență tehnică disponibilă oricând ai nevoie.


CUM VA DECURGE PROCESUL DE MONTAJ ȘI PUNERE ÎN FUNCȚIUNE?

✔️ te va prelua un reprezentant tehnic.
✔️ îți va despacheta produsul.
✔️ îți va asambla toate componentele.
✔️ îl va alimenta cu ulei și carburant pentru probe daca este cazul, uleiul și carburantul putând fi achiziționate de către tine chiar din magazin sau din stația de service.
✔️vei avea parte de un training individual realizat de către o persoană autorizată.
✔️vei pleca acasă cu produsul pus în funcțiune și testat.

Motopompa RURIS MP50 cu furtun de refulare 20m inclus - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Motopompa RURIS MP50 cu furtun de refulare 20m inclus . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

In cazul produselor cu imagini, descrieri si/sau caracteristici furnizate de catre partenerii nostri prin importuri automatizate, drepturile de autor le apartin acestora.

Motopompa RURIS MP50 cu furtun de refulare 20m inclus - Produse verificate de Tik.ro