Motocultor rotakt junior ro70eco 7cp benzină freze

1.605,31 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: 048043
Cod intern: 226283
Marca: Rotakt

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

Motocultorul Rotakt RO70ECO este solutia perfecta pentru cei care doresc un utilaj economic si eficient pentru activitatile agricole. Cu un motor robust de 7 CP, acest motocultor isi indeplineste sarcinile cu usurinta, oferind o experienta de lucru productiva si confortabila. \n \nCaracteristici principale: \n \nMotor : Motocultorul RO70ECO ofera puterea necesara de 7 CP pentru a aborda diverse lucrari agricole. \n \nTransmisie pe Curea: Sistemul de transmisie pe curea permite transferul eficient al puterii catre rotile motocultorului, asigurand manevrabilitate si control eficient in timpul lucrului. \n \nViteze Multiple: Cu 2 viteze inainte si 1 viteza inapoi, puteti ajusta viteza in functie de cerintele specifice ale lucrarilor agricole. \n \nCompatibilitate Extinsa: Motocultorul este compatibil cu diverse accesorii precum freze pentru maruntit pamantul ( incluse in pachet ), roti de cauciuc cu profil agricol pentru tractiune optima ( incluse in pachet ), <a href="https://rotakt.ro/categorie/remorci/">remorci</a> si alte <a href="https://rotakt.ro/categorie/accesorii-motocultor/">accesorii</a> ( Optional ), oferindu-va versatilitate in activitatile agricole. \n \nRoti Robuste: Rotile cu profil agricol ofera tractiune excelenta chiar si pe terenuri dificile. \n \nEconomic si Eficient: Proiectat pentru a furniza performante solide la un pret accesibil, motocultorul RO70ECO este o optiune rentabila pentru fermieri si gradinari. \n \nMotocultorul Rotakt RO70ECO este usor de manevrat, durabil si va va fi un partener de incredere in toate activitatile agricole.

Rotakt
048043
99 Produse

Motocultor rotakt junior ro70eco 7cp benzină freze - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Motocultor rotakt junior ro70eco 7cp benzină freze . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

In cazul produselor cu imagini, descrieri si/sau caracteristici furnizate de catre partenerii nostri prin importuri automatizate, drepturile de autor le apartin acestora.

Motocultor rotakt junior ro70eco 7cp benzină freze - Produse verificate de Tik.ro