• Disponibil in showroom
  • PROMOTIE
  • Brand Românesc

Motosapatoare RURIS 753K + roti cauciuc 5.00-8+plug+adaptor+roti metalice 350 fara manicot+set contragreutati 10kg

3.139,01 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: 753K12020
Marca: Ruris

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

O alegere înțeleaptă o reprezintă Motosăpătoarea profesională RURIS 753K care poată să răspundă tuturor comenzilor într-un timp util, lucrând pământul alături de accesoriile atașate în cel mai bun mod posibil, pregătindu-l pentru plantarea semințelor. Motosăpătoarea profesională RURIS 753K este special construită și proiectată pentru prelucrarea solurilor ușoare și dure, acolo unde greutatea și viteza de deplasare trebuie corect corelate în raport cu accesoriul atașat sau în utilizarea sapelor rotative. Motosăpătoarea profesională RURIS 753K, dotată cu motor General Engine de 7,5 CP,  este destinată lucrărilor agricole din grădini și culturi de câmp și poate fi utilizată pentru a lucra toate tipurile de sol datorită robusteții materialului din care este confecționată carcasa (fontă nodulară).

  • Dotări

Construcția cutiei de viteze și centrul de greutate al transmisiei-reductor au fost special adaptate pentru a livra utilizatorului o lucrare agricolă conform așteptărilor. Cutia de viteze oferă 3+1 viteze de deplasare, dar cu toate acestea, RURIS a dezvoltat cutia de viteze în raport cu solul prelucrat, astfel încât utilizatorii pot economisi timp și bani în perioada de exploatare. Motosăpătoarea profesională RURIS 753K este dotată cu un motor în 4 timpi, alimentat cu benzină și este ideală pentru a lucra suprafețe mari, Motosăpătoarea profesională RURIS 753K, este recomandată pentru orice tip de sol pe suprafețe întinse având o eficiență de lucru 600-1000mp/h. Lățimea frezelor este reglabilă și poate fi stabilită între 990 mm și 1010 mm. Având o greutate de până la 84kg, echipată cu freze, Motosăpătoarea profesională RURIS 753K, poate săpa și mărunți solul până la 290 mm adâncime, perfect pentru plantarea oricărui tip de cultură. Carcasa transmisiei Motosăpătoarei profesionale RURIS 753K  nu necesită întreținere specială și poate fi folosită pe toate grupele de soluri. Aceasta este din fontă nodulară, rezistentă la șocuri și uzură mecanică. Datorită carcasei, motosapa capătă o greutate în plus, ceea ce îi permite să pătrundă cu mai mult spor pe teren, precum și să aibă o stabilitate crescută în timpul săpării. Poate prelucra cele mai dificile soluri cu frezele din dotare care au ca principal material oțelul de calitate, astfel încât rezistența să fie îmbinată cu simțul practic.

  • Gamă completă de accesorii

Motosăpătoarea profesională RURIS 753K permite toate tipurile de accesorizări pentru lucrările din agricultură, oferind utilizatorilor posibilitatea utilizării la o varietate mare de lucrări. Accesoriile, ce se pot monta pe Motosăpătoarea profesională RURIS 753K, sunt: roți de cauciuc, roți metalice, rariță, plug, cultivator, contragreutăți și remorcă a cărei încărcătură poate ajunge până la 600-700 kg

  • Ușor de manevrat

Manevrabilitate este dată de construcția sistemului de ghidare și funcționare, comezile fiind poziționate la îndemâna utilizatorului.  Astfel, deși cântărește 84kg, Motosăpătoarea profesională RURIS 753K poate fi mai ușor de manevrat datorită coarnelor metalice reglabile sus-jos și a mânerelor din cauciuc concepute pentru a atenua vibrațiile generate de motosăpătoare.

  • Întreținere ușoară

Un alt aspect important este întreținerea ușoară a Motosăpătoarei profesionale RURIS 753K întrucât este foarte simplă și nu necesită prea multe cunoștințe tehnice avansate.

Model: RURIS 753K

Motor: General Engine

Ciclu de funcţionare: 4 timpi

Putere motor: 7.5 CP

Capacitate cilindrică: 212 cc

Sistem de aprindere: Electronic

Manetă oprire urgenţă: Dotare de serie

Pornire: Manuală

Sistem iluminat: Nu există în dotarea de serie

Schimbător de viteze: Clasic

Transmisie: Pinioane în baie de ulei

Carcasă transmisie: Fontă nodulară

Acţionare cabluri: Mecanică

Viteze: 3 înainte + 1 înapoi

Lățime de lucru: 990-1010 mm

Adâncime de lucru: Max 290 mm

Combustibil: Benzină fără plumb

Capacitate rezervor: 3,6l

Consum mediu carb.: 395ml/kW/h

Baie de ulei motor: 0.6l

Baie de ulei transmisie: 1.7l

Suprafaţă medie lucrată: 600-1000 mp/h

Greutate: 84 kg

Garanţie produs: 24 luni


753K12020
4 Produse




Garantăm punerea în funcțiune impecabilă si gratuit a utilajului tău prin intermediul echipei noastre de specialiști, indiferent daca ai achizitionat produsul de la noi sau de la un alt magazin!
Pentru că știm cât de important este confortul, ne asigurăm că ai parte de o experiență unică în grădinărit.
Ai montaj, instruire și punere in funcțiune gratuite pentru produsele RURIS, în magazinul nostru din soseaua Panduri nr.1, sector 5, Bucuresti.

BENEFICIEZI DE:

✔️ Echipă de experți pregătiți să te ajute si consilieze.
✔️ Economie de timp și efort.
✔️ Fiabilitate și performanță garantate.
✔️ Asistență tehnică disponibilă oricând ai nevoie.


CUM VA DECURGE PROCESUL DE MONTAJ ȘI PUNERE ÎN FUNCȚIUNE?

✔️ te va prelua un reprezentant tehnic.
✔️ îți va despacheta produsul.
✔️ îți va asambla toate componentele.
✔️ îl va alimenta cu ulei și carburant pentru probe daca este cazul, uleiul și carburantul putând fi achiziționate de către tine chiar din magazin sau din stația de service.
✔️vei avea parte de un training individual realizat de către o persoană autorizată.
✔️vei pleca acasă cu produsul pus în funcțiune și testat.

Motosapatoare RURIS 753K + roti cauciuc 5.00-8+plug+adaptor+roti metalice 350 fara manicot+set contragreutati 10kg - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Motosapatoare RURIS 753K + roti cauciuc 5.00-8+plug+adaptor+roti metalice 350 fara manicot+set contragreutati 10kg . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

In cazul produselor cu imagini, descrieri si/sau caracteristici furnizate de catre partenerii nostri prin importuri automatizate, drepturile de autor le apartin acestora.

Cumparate impreuna cu Motosapatoare RURIS 753K + roti cauciuc 5.00-8+plug+adaptor+roti metalice 350 fara manicot+set contragreutati 10kg

Motosapatoare RURIS 753K + roti cauciuc 5.00-8+plug+adaptor+roti metalice 350 fara manicot+set contragreutati 10kg - Produse verificate de Tik.ro