Motocultor Rotakt RO13R, 13CP, benzina

3.980,49 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: 030874
Cod intern: 107276
Marca: Rotakt

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

Motocultor pe benzina, motor 13 CP, cutie de viteze cu priza de putere, carcasa reductor din fonta, dotat cu roti de cauciuc, freze segmentabile cu 5 randuri de cutite. Este perfect pentru munca in gradina oferind posibilitatea de a atasa accesorii precum, plug de arat, plug de bilont, prasitoare, etc. Motocultorul Rotakt RO13R este dotat cu un motor puternic de 13.0 CP, roti de cauciuc mari (5.00-12), freze detaşabile. Fiabilitatea motocultorului RO13R este ridicata: motorul este de generatie noua, prevazut cu un carburator cu robinet, filtru de aer imbunatatit; carcasa reductorului este din fonta ceea ce ii ofera motocultorului o greutate mai ridicata si o rezistenta sporita. Latimea de lucru cuprinsa intre 560 - 1350 de mm (frezele sunt detasabile si segmentabile) si adancimea de lucru de 150 - 300 mm permite utilizarea motocultorului atat in gradina, vita de vie cat si la munca campului. Motocultorul Rotakt RO13R este dotat cu: cutie de viteze priza de putere si carcasa din fonta oprire de siguranta ghidon reglabil pe 2 axe (sus/jos – stanga/dreapta) freze segmentabile cu 5 tronsoane de cutite cu discuri laterale bara de reglare a adancimii roti mari 5.00-12 suport pentru freze cutie de scule capota cu faruri tuburi hexagonale cu diferential

Rotakt
030874
12 Produse

Fisa tehnica Motocultor Rotakt RO13R, 13CP, benzina

Greutate
120 kg (fara freze)
Priza de putere
Da
Lățime de lucru
560-1350 mm
Trepte de viteză
2 viteze inainte, 1 inapoi
Capacitate cilindrica
389 cmc
Tip motor
4 timpi, ohv, inclinat 25°
Consum combustibil
≤374 g / kw / ora
Model motor
R390
Capacitate combustibil
5.4 l
Capacitate ulei motor
1.1 l
Numar cilindri motor
1 cilindru
Tip roti
Anvelope cauciuc, 5.00-12
Tip ghidon
Reglabil sus/jos – stanga/dreapta
Ambreiaj
Discuri de frictiune in baie de ulei
Tip transmisie
Cutie de viteze cu priza de putere
Cuplu maxim motor
25 nm
Racire motor
Racit fortat cu aer
Dimensiuni motor (lxlxh)
465 x 415 x 440 mm
Greutate motor
30.5 kg
Filtru aer motor
Semiuscat, filtru din burete umezit in ulei
Sistem de ungere motor
Barbotaj
Aprindere motor
Bobina de inductie
Diametru / cursa piston
88 x 64 mm
Putere maxima motor
13 cp
Dimensiune ambalat (lxlxh)
1670 x 760 x 1150 mm
Tip freze pamant
5 tronsoane cu 4 cutite, segmentabile
Adancime de lucru
300 mm
Pa_transmisie
271
Pa_combustibil
265
Pa_putere
267

Motocultor Rotakt RO13R, 13CP, benzina - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Motocultor Rotakt RO13R, 13CP, benzina . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

In cazul produselor cu imagini, descrieri si/sau caracteristici furnizate de catre partenerii nostri prin importuri automatizate, drepturile de autor le apartin acestora.

Motocultor Rotakt RO13R, 13CP, benzina - Produse verificate de Tik.ro