ProGARDEN BT-SM1003 Motocositoare cu bara 6.5CP benzina 4T masa cosire dubla 970mm 2 viteze

6.318,83 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: 51300SM1003
Marca: Progarden
not_interested Stoc epuizat

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

Prezentare Cutie de viteze cu doua rapoarte (1 viteza inainte 1 viteza inapoi - pentru o manevrabilitate ridicata si usurinta in utilizare) Ambreiaj pe role intinzatoare Roti gonflabile din cauciuc cu profil agricol ce ofera o aderenta sporita pe majoritatea tipurilor de teren (dimensiuni: 13 x 5.00-6) Transmisie independenta a barei de cosire fata de unitatea de antrenare. Ajuta foarte mult atunci cand doar se doreste manevrarea/deplasarea utilajului si nu folosirea propriu-zisa a acestuia Transmisie pe curele si cardan Bara de cosire dubla - partea superioara si cea inferioara actioneaza in directii opuse contribuind astfel la reducerea vibratiilor si echilibrarea motocositoarei Bara de cosire este mobila -&nbsp caracterizata prin&nbsp miscarea acesteia&nbsp in plan vertical&nbsp astfel inaintarea si procesul de cosire nefiind afectate de neregularitatile terenului Ghidon pliabil ce faciliteaza depozitarea Motor termic pe benzina 6.5CP dotat cu senzor in baia de ulei pentru o siguranta sporita in timpul utilizarii Inaltime de taiere reglabila Date tehnice: Latime taiere: 970 mm Inaltime taiere: 10-80 mm Model motor: Ducar DH196 Tip motor: benzina 4-timpi Putere: 4.8 kW (6.5CP) Turatie: 3600 rpm Viteza deplasare: ~2.1km/h Trepte viteza: 1 inainte + 1 inapoi Dimensiuni anvelope: 5.00-6 Nivel de zgomot LwA: 108 dB(A) Nivel vibratii: 5.5 m/s2 Greutate: 85 kg Dimensiuni: 1460x970x1130 mm

Progarden
51300SM1003

ProGARDEN BT-SM1003 Motocositoare cu bara 6.5CP benzina 4T masa cosire dubla 970mm 2 viteze - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului ProGARDEN BT-SM1003 Motocositoare cu bara 6.5CP benzina 4T masa cosire dubla 970mm 2 viteze . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

In cazul produselor cu imagini, descrieri si/sau caracteristici furnizate de catre partenerii nostri prin importuri automatizate, drepturile de autor le apartin acestora.

ProGARDEN BT-SM1003 Motocositoare cu bara 6.5CP benzina 4T masa cosire dubla 970mm 2 viteze - Produse verificate de Tik.ro