• Disponibil in showroom
  • PROMOTIE
  • Brand Românesc

Motocoasa RURIS RR240 BRAVO

710,00 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: 240RR2022
Marca: Ruris

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

Motocoasa RURIS RR240 BRAVO reprezintă alegerea ideală pentru desfășurarea operațiunilor de toaletare și întreținere a peluzei, grădinii sau gazonului, care necesită o atenție deosebită, în special în anotimpurile în care vegetația crește din abundență, putând fi utilizată pe o durată îndelungată și pe o suprafață mai mare datorită greutății sale semnificativ reduse. Reprezentând o alternativă mult mai simplu de manevrat și mai accesibilă din punct de vedere al greutății, tehnologiei digitale și prețului, Motocoasa RURIS RR240 BRAVO este o soluție atât pentru gospodăriile din mediul rural pentru tăierea ierbii, buruienilor, tufișurilor și chiar a culturilor în zonele de câmp, cât și pentru utilizarea în mediul urban pentru activitățile de tip hobby sau semi-profesionale. Motocoasa RURIS RR240 BRAVO este o motocoasă dotată cu un motor concept Khumma în 2 timpi de 24 cc și o lățime de tăiere de 255 mm.
  • Greutatea și designul motocoasei
Greutatea scăzută a Motocoasei RURIS RR240 BRAVO, de doar 3,8 kg*, reprezintă punctul forte al acesteia influențând pozitiv modul în care motocoasa se comportă în timpul manipulării, inclusiv în ceea ce privește modalitatea în care poate fi întrebuințată și de către femei, nu doar de către bărbați. De reținut este faptul că Motocoasa RURIS RR240 BRAVO are greutatea mult mai scăzută decât alte produse din piață, iar în ceea ce privește designul, este mai compactă și mai ergonomică, prezentând și un sistem de prindere solid.
  • Tehnologie digitală pentru o muncă inteligentă
Un al avantaj inovativ al Motocoasei RURIS RR240 BRAVO  îl reprezintă dotarea cu un display digital asigurând o monitorizare electronică a tututor informațiilor necesare desfășurării unei bune activități prin îndeplinirea a 6 funcții:
  • Timp de utilizare (total/parțial)
  • Indicator oră curentă
  • Monitorizare turație
  • Asistență întreținere filtru de aer
  • Asistență întreținere bujie
  • Asistență întreținere reductor
Mai mult decât atât, display-ul digital mereu vizibil în timpul lucrului, oferă toate informațiile utile în timp real și trimite alerte pentru întreținere, cu scopul de a păstra calitatea, eficiența și durata de viață a Motocoasei RURIS RR240 BRAVO. Motocoasa RURIS RR240 BRAVO prezintă un nivel ridicat de ergonomie, ceea ce înseamnă un mâner ergonomic reglabil, un sistem de prindere cu ajutorul unei centuri unice, un suport de coarne cu ajustare axială pentru un ghidaj mai bun în timpul utilizării, dar și un sistem de tip anti-vibrații care să preia din șocurile ce se pot dezvoltă atunci când motocoasa  este manevrată. Motocoasa RURIS RR240 BRAVO este dotată cu un sistem de coarne cu comenzi integrate și comutator ON/OFF, toate comutatoarele fiind amplasate pe mânerul motocoasei pentru a garanta controlul și siguranța. Mânerul ergonomic are un cârlig de reglare pentru adapdarea înclinării, asigurând un confort sporit utilizatorului. Având în vedere că transmisia este una dintre cele mai importante componente, Motocoasa RURIS RR240 BRAVO este echipată cu un ax de transmisie flexibil, cu ajutorul căruia se asigură transferul puterii de rotație generate de motor către autocut, cu un nivel de vibrații mai redus decât la o transmisie clasică. Siguranța și confortul utilizatorului suntasigurate de o construcție întărită și un motor bine echilibrat, producând mai puține vibrații. Mânerul ergonomic asigură un confort crescut și un control total al motocoasei, chiar și în situațiile de desfășurare a lucrărilor în cele mai dificile condiții. Motocoasa RURIS RR240 BRAVO are incluse următoarele accesorii: Autocut Bravo, disc de tuns iarba cu două tăișuri, harnașament de tip centură unică. În general, perioada de garanție a motocoaselor este de aproximativ 2 ani, dar Motocoasa RURIS RR240 BRAVO vine cu o garanție de 3 ani pentru a asigura o durată de viață și mai prelungită a motocoasei tale. Puterea maximă reprezintă puterea motorului, la banc, fără filtru de aer și toba de eșapament. *Greutatea netă este fără combustibil, fără unelte de tăiere, fără apărătoare, fără elemente de comandă și control.Motor: Concept Khumma, 2 timpi Putere maximă motor: 1 CP Capacitate cilindrică: 24 cc Combustibil: Benzină fără plumb Amestec carburant: 25 ml ulei/ litru de benzină Capacitate rezervor: 600 ml Pornire: Manuală Ax transmisie: Flexibil Monitorizare digitală: Da, cu 6 funcții: Timp total de lucru, timp parțial de lucru, oră, turație, contorizare cu avertizare curățare/schimbare filtru aer, contorizare cu avertizare schimbare bujie, contorizare cu avertizare gresare reductor Accesorii: Autocut și cuțit cu 2 dinți Lățime de tăiere: 255 mm Harnașament: Centură unică Suport coarne: Cu ajustare axială Greutate: 3.8 kg

240RR2022
1 Obiect
Garantăm punerea în funcțiune impecabilă si gratuit a utilajului tău prin intermediul echipei noastre de specialiști, indiferent daca ai achizitionat produsul de la noi sau de la un alt magazin!
Pentru că știm cât de important este confortul, ne asigurăm că ai parte de o experiență unică în grădinărit.
Ai montaj, instruire și punere in funcțiune gratuite pentru produsele RURIS, în magazinul nostru din soseaua Panduri nr.1, sector 5, Bucuresti.

BENEFICIEZI DE:

✔️ Echipă de experți pregătiți să te ajute si consilieze.
✔️ Economie de timp și efort.
✔️ Fiabilitate și performanță garantate.
✔️ Asistență tehnică disponibilă oricând ai nevoie.


CUM VA DECURGE PROCESUL DE MONTAJ ȘI PUNERE ÎN FUNCȚIUNE?

✔️ te va prelua un reprezentant tehnic.
✔️ îți va despacheta produsul.
✔️ îți va asambla toate componentele.
✔️ îl va alimenta cu ulei și carburant pentru probe daca este cazul, uleiul și carburantul putând fi achiziționate de către tine chiar din magazin sau din stația de service.
✔️vei avea parte de un training individual realizat de către o persoană autorizată.
✔️vei pleca acasă cu produsul pus în funcțiune și testat.

Motocoasa RURIS RR240 BRAVO - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Motocoasa RURIS RR240 BRAVO . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

In cazul produselor cu imagini, descrieri si/sau caracteristici furnizate de catre partenerii nostri prin importuri automatizate, drepturile de autor le apartin acestora.

Motocoasa RURIS RR240 BRAVO - Produse verificate de Tik.ro