Moara cu ciocanele RURIS Gospodar A2

1.799,10 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: MCG2014
Cod intern: 143440
Marca: Ruris

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

Moara RURIS Gospodar A2 este destinată gospodăriilor cu dimensiuni medii, datorită volumului mare de cereale mărunțite/oră și al posibilității de a toca materie primă vegetală (iarbă, fân, lucernă) în mixaj cu cereale. Cu ajutorul Morii RURIS Gospodar A2 timpul de obținere al materiei prime este înjumătățit în comparație cu o moară clasică. Materia primă obținută din acest mix are valoare nutritivă mare pentru animale. Puterea motorului este de 2200w și alimentarea se face la 220v.

  • Alimentare alternativă

Construcția Morii RURIS Gospodar A2 permite alimentarea alternativă din laterală și deasupra motorului, datorită puterii mari oferite de motor și a dispunerii cuțitelor pe arbore.

  • Viteza mare de refulare

Viteza mare de refulare în timpul utilizării este asigurată de turația cuțitelor și a compensatorului de aer special montat pe șasiul Morii RURIS Gospodar A2.

  • Prevenirea blocajelor

Transmisia de la motor la arborele cuțitelor este asigurată de un set de curele, pentru a preveni eventuale blocaje ale motorului la suprasarcină.

  • Montare ușoară

Șasiul robust al Morii RURIS Gospodar A2 face posibilă montarea ușoară pe orice suprafață.

  • Rapiditate în exploatare

Productivitatea ridicată a cerealelor mărunțite este de peste 200kg/oră, lucru care oferă utilizatorului RURIS rapiditate în timpul exploatării.Model: RURIS Gospodar A2 Putere motor: 2.2 kW Alimentare motor: 220V Turație motor: 3000 rpm Întrerupător motor: Dotare standard Transmisie: Curea Număr site: 2 buc. (2mm-5mm) Număr cuţite: 16 Capacitate mărunțire: 250 kg/h (max.) Tip prindere: Pe banc Sistem antirefulare Ruris: Dotare standard Reglare debit: Dotare standard Domeniu utilizare: Porumb, grâu, orz, lucernă Greutate: 40 kg Garanţie produs: 24 luni


MCG2014
1 Obiect




Garantăm punerea în funcțiune impecabilă si gratuit a utilajului tău prin intermediul echipei noastre de specialiști, indiferent daca ai achizitionat produsul de la noi sau de la un alt magazin!
Pentru că știm cât de important este confortul, ne asigurăm că ai parte de o experiență unică în grădinărit.
Ai montaj, instruire și punere in funcțiune gratuite pentru produsele RURIS, în magazinul nostru din soseaua Panduri nr.1, sector 5, Bucuresti.

BENEFICIEZI DE:

✔️ Echipă de experți pregătiți să te ajute si consilieze.
✔️ Economie de timp și efort.
✔️ Fiabilitate și performanță garantate.
✔️ Asistență tehnică disponibilă oricând ai nevoie.


CUM VA DECURGE PROCESUL DE MONTAJ ȘI PUNERE ÎN FUNCȚIUNE?

✔️ te va prelua un reprezentant tehnic.
✔️ îți va despacheta produsul.
✔️ îți va asambla toate componentele.
✔️ îl va alimenta cu ulei și carburant pentru probe daca este cazul, uleiul și carburantul putând fi achiziționate de către tine chiar din magazin sau din stația de service.
✔️vei avea parte de un training individual realizat de către o persoană autorizată.
✔️vei pleca acasă cu produsul pus în funcțiune și testat.

Moara cu ciocanele RURIS Gospodar A2 - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Moara cu ciocanele RURIS Gospodar A2 . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

In cazul produselor cu imagini, descrieri si/sau caracteristici furnizate de catre partenerii nostri prin importuri automatizate, drepturile de autor le apartin acestora.

Moara cu ciocanele RURIS Gospodar A2 - Produse verificate de Tik.ro