HP ProDisplay P201 50,8 cm (20") 1600 x 900 Pixel Negru

HP ProDisplay P201, 50,8 cm (20"), 1600 x 900 Pixel, LED, 5 ms, Negru

389,36 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: C9F26AA
Marca: Hp
not_interested Stoc epuizat

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

Menţineţi lucrul de calitate, beneficiind de performanţe solide, un design elegant, caracteristici ecologice, toate la un punct de preţ atractiv cu monitorul HP ProDisplay P201 de 50,8 cm (20"), iluminat din fundal cu LED-uri. Vă dezvoltaţi şi vă menţineţi afacerea în mod eficient cu calitatea şi fiabilitatea HP demonstrate, beneficiind de cicluri de viaţă stabile, de compatibilitate cu accesorii HP şi de economii de energie. Faceţi mai multe pe parcursul zilei şi contribuiţi la creşterea economiilor pe tot parcursul trimestrului cu un monitor care îşi face treaba din plin.

Caracteristici esenţiale pentru afaceri

• Susţineţi cerinţele afacerii oriunde aveţi nevoie de un monitor cu funcţionare sigură la un preţ competitiv, care dispune de un afişaj pentru afaceri cu LED-uri, cu diagonală de 50,8 cm (20").


Compatibilitate cu accesorii HP

• Personalizaţi-vă spaţiul de lucru cu opţiuni precum HP Quick Release, blocul de difuzoare HP şi adaptorul grafic USB de la HP (opţiuni comercializate separat).


Stabilitate în prezent şi linişte sufletească pentru viitor

• Menţineţi consistenţa produsului în implementări distribuie, simplificaţi tranziţiile şi contribuiţi la reducerea costurilor de asistenţă, având de la HP un angajament de stabilitate a ciclului de viaţă de minimum un an.


Software inteligent pentru multi-tasker

• HP Display Assistant consolidează controalele de setare ale monitorului într-o singură interfaţă centralizată simplu de utilizat.


Eficienţă energetică, ţine cont de mediu

• Iluminare din fundal cu LED-uri, fără mercur, un design fără BFR/PVC1 şi un afişaj din sticlă fără conţinut de arsen2 sunt doar câteva dintre caracteristicile de protecţie a mediului integrate în acest ecran.


1 Corespunde definiţiei din industrie pentru expresia „fără BFR/PVC” conform Declaraţiei de poziţie iNEMI privind produsele electronice „cu conţinut redus de halogeni”. Componentele din plastic încorporate în şasiu conţin în general < 1000 ppm (0,1%) de brom sau clor. Plăcile de circuit imprimat (PCI) şi substraturile conţin în general < 1500 ppm (0,15%) de brom şi clor în total. Este posibil ca piesele de schimb cumpărate ulterior să nu fie „fără BFR/PVC”. Accesoriile externe, inclusiv sursele de alimentare, cablurile de alimentare şi perifericele nu sunt „fără BFR/PVC”.

2 Nu s-au detectat arsen şi nici compuşi ai acestuia la testele efectuate cu metodele U.S. EPA 3052/6010b prin tehnici ICP-AES, cu o limită de detectare pentru metodă de 10 ppm.



HP ProDisplay P201. Diagonala afișajului: 50,8 cm (20"), Rezoluţie de afişare: 1600 x 900 Pixel. Ecran: LED. Suprafață de afișare: Mată, Timp de răspuns: 5 ms, Raport de aspect nativ: 16:9, Unghiul de vizionare, orizontal: 170°, Unghiul de vizionare, vertical: 160°. Culoarea produsului: Negru

C9F26AA

Fisa tehnica HP ProDisplay P201 50,8 cm (20") 1600 x 900 Pixel Negru

Garantie
36
Boxe
Nu
Tip hd
Nu este compatibil
Culoarea produsului
Negru
Gama
Home | office
Diagonala (inch)
20 - 20.5 inch
Tehnologie display
Led
Tip rezolutie
Hd+ (1600 x 900)
Refresh
60 hz
Format ecran
Wide
Luminozitate (cd/mp)
200 - 299 cd/mp
Timp de raspuns (ms)
4 - 5.5 ms
Porturi video
Dvi | vga
Alte porturi (iesire casti/ usb)
Nu
Diagonala
20 inch
Luminozitate
250 cd/mp
Timp de raspuns
5 ms
Rezolutie optima
1600 x 900
Diagonala afișajului
50,8 cm (20")
Rezoluţie de afişare
1600 x 900 Pixel
Consum de energie (tipic)
20 W
Rația de contrast (tipică)
1000:1
Raport de aspect nativ
16:9
Difuzoare încorporate
Nu
Poziționare pe piață
Companii
Consum de energie (în aşteptare)
0,5 W
Cameră încorporată
Nu
Numărul de culori ale afișajului
16.78 milioane culori
Slot cablu de siguranță
Da

HP ProDisplay P201 50,8 cm (20") 1600 x 900 Pixel Negru - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului HP ProDisplay P201 50,8 cm (20") 1600 x 900 Pixel Negru . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

In cazul produselor cu imagini, descrieri si/sau caracteristici furnizate de catre partenerii nostri prin importuri automatizate, drepturile de autor le apartin acestora.

HP ProDisplay P201 50,8 cm (20") 1600 x 900 Pixel Negru - Produse verificate de Tik.ro