Tractor de tuns gazon ruris rx pilot 001m

7.199,11 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: 1mrx12024
Cod intern: 165276

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

Tractor de tuns gazon RURIS, RX PILOT, 001M, 9.5 CP, motor Loncin, este un utilaj puternic și eficient, conceput pentru a satisface diversele necesități de întreținere a gazonului. Utilajul este echipat cu un motor robust de tip Loncin, care oferă o putere maximă de 9.5 CP și o capacitate cilindrică de 224 cc. Cu o turație maximă de 2800 rpm, acest motor asigură o performanță eficientă și constantă, făcând ca activitatea de tuns gazonul să fie rapidă și fără efort.

Un alt aspect remarcabil al modelului RURIS RX PILOT 001M este înălțimea de lucru ajustabilă, care variază între 30 și 75 mm, permițând utilizatorilor să obțină aspectul dorit pentru diferite tipuri de gazon. Lățimea de tăiere de 650 mm asigură acoperirea unei suprafețe mari cu fiecare trecere, reducând semnificativ timpul și efortul necesar pentru tuns.

Cei care au testat și folosit deja utilajul, spun că versatilitatea acestui tractor de tuns gazon este amplificată de funcționalitățile multiple pe care le oferă. Utilajul include funcții de colectare, aruncare în spate, aruncare laterală, mărunțire și autocurățare.

Mai precis, funcția de colectare adună eficient resturile de iarbă în sacul colector de 150 litri, minimizând necesitatea golirii frecvente. Opțiunile de aruncare în spate și laterală oferă flexibilitate în gestionarea diferitelor activități de tuns, în timp ce funcția de mulching ajută la returnarea nutrienților valoroși în sol.

La toate acestea se adaugă funcția de autocurățare, care ușurează considerabil experiența de folosire a utilajului. În felul acesta, tractorul rămâne curat și bine întreținut, fapt care îi prelungește considerabil durata de viață.

Pornirea tractorului RURIS RX PILOT 001M se face fără efort datorită sistemului de pornire electrică, iar transmisia mecanică combinată cu aprinderea electronică asigură o operare lină și fiabilă.

Tractorul este echipat cu un sistem de viteze 4+1, permițând utilizatorilor să selecteze viteza optimă pentru nevoile lor de tuns. Cu o viteză maximă de 7.7 km/h, acest tractor de tuns gazon este capabil să acopere rapid suprafețe mari, fiind ideal atât pentru uz rezidențial, cât și comercial.

Bateria de 12V/7 Ah oferă suficientă energie pentru pornirea și funcționarea utilajului RURIS RX PILOT 001M, garantând performanță constantă pe durata întregii sesiuni de tuns. Capacitatea rezervorului de benzină de 2.5 litri și capacitatea băii de ulei de 0.5 litri asigură intervale suficiente între alimentări și schimburi de ulei, reducând timpii de nefuncționare și crescând productivitatea.

Cu o greutate de 128 kg, inclusiv accesoriile, RURIS RX PILOT 001M este stabil și durabil, fiind în același timp capabil să facă față diferitelor terenuri și condiții. Mai mult, greutatea considerabilă, combinată cu sacul colector mare, asigură că tractorul rămâne echilibrat și eficient chiar și în timpul utilizării prelungite.

 

MotorLoncin

Ciclu de funcționare4 timpi

Putere9.5 CP

Capacitate cilindrică224 cc

Înălțime de tăiere30-75 mm

Lățimea de lucru650 mm

FuncțiiColectare, aruncare în spate și laterală, funcție de spălare, mulching

Sistem de aprindereElectronică

PornireAutomată-Cheie

Deplasare4x2

Viteză4+1

Volum sac colector150l

CombustibilBenzină

Capacitate rezervor2.5l

Capacitate baie ulei0.5l

Viteză maximă7.7km/h

Greutate128 kg


1mrx12024
1 Obiect

Tractor de tuns gazon ruris rx pilot 001m - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Tractor de tuns gazon ruris rx pilot 001m . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

In cazul produselor cu imagini, descrieri si/sau caracteristici furnizate de catre partenerii nostri prin importuri automatizate, drepturile de autor le apartin acestora.

Tractor de tuns gazon ruris rx pilot 001m - Produse verificate de Tik.ro