Texas Sweeper MS550 matura manuala 550mm reglaj central fara trepte sac colector 25 litri

590,69 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: 480090067067
Marca: Texas

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

Matura manuala cu posibilitate de colectare si latime de lucru de 55cm. Este un unealta incredibil de usor de folosit echipata cu ghidon reglabil prevazut cu manson din spuma care impreuna fac utilizarea foarte placuta. MS550 este o perie manuala de curatat diverse suprafete si dispune de o cutie colectoare din material plastic dur rezistenta la impact. Masina nu dispune de un motor este compacta si usoara (numai 6 kg) astfel fiind foarte usor de folosit. Matura poata fi utilizata si in exterior pe trotuar terasa asflat si poate aspira frunze pietris mici bucati de lemn etc. De asemenea este foarte eficienta si la interior in garaje ateliere sau depozite unde datorita latimii mari de lucru folosirea unui aspirator clasic de exemplu ar ocupa mai mult timp. MS550 dispune de reglaj fara trepte al inlatimii de lucru si un cos colector de dimensiuni generoase – 25 litri. Date tehnice: Latime de lucru: 55 cm Mod reglare inaltime: Reglaj fara trepte Tip maner: Reglabil Tip roti transport: Plastic Cutie colectoare: 25 litri &nbsp

Texas
480090067067
11 Produse

Texas Sweeper MS550 matura manuala 550mm reglaj central fara trepte sac colector 25 litri - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Texas Sweeper MS550 matura manuala 550mm reglaj central fara trepte sac colector 25 litri . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine toate drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

Texas Sweeper MS550 matura manuala 550mm reglaj central fara trepte sac colector 25 litri - Produse verificate de Tik.ro