Set masti de protectie 3 pliuri tip iir synek 50 bucati/set albastre

13,33 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: LC009186
Stoc furnizor: 3059 buc.

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

Masca faciala de uz medical-Tip II R- adulti


1 Descriere generala a produsului:
• produs prevazut cu 3 pliuri de 10 mm si clema interiora flexibila ptr ajustare nazala.
• produs realizat din 3 straturi .
• marime universala -17.5cm lungime si 9.5 cm latime; prevazuta cu elastic tubular pentru prindere dupa urechi.


Produsul Masca faciala de Uz Medical tip IIR este dezvoltat in primul rand a fi utilizat de personalul medical: in spitale, clinici si cabinete medicale atat in spatiile ambulatorii, campuri operatoare. In cazul unei pandemii pot fi folosite si de pacienti sau populatie cu utilizare in mediu larg:
-in spatii inchise (spatii de lucru sau birouri, spatii de productie, restaurante, terase )
-sau spatii deschise (strada, orase , in conditiile unei pandemii ce impune de o asemenea protectie)

Produsul Masca faciala de Uz Medical tip IIR – este un dispozitiv medical general, neactiv, neimplantabil, încadrat în clasa I de risc a dispozitivelor medicale si este realizat în conformitate cu Directiva Consiliului European 93/42 CEE si a Hotararii de Guvern HG54/2009 privind introducerea pe piata a dispozitivelor medicale, in accord cu Standardul European de realizare mastilor chirurgicale SR EN 14683+AC_2019 ( cat si a standardelor de testare la agenti infectiosi EN ISO 22609/2006, EN ISO 11737-01/2018)

Produsul Masca faciala de Uz Medical este un Dispozitiv Medical destinat protectiei transmiterii de agenti infectiosi de la pacienti catre personalul medical dar si viceversa cu urmatoarele propietati :
-cu propietate de filtrare ale agentiilor bacterieni si virali
-cu propietati de rezistenta la stropire
-dar si cu propietati de izolare al lichidului pulverizat de catre utilizator.
 

2. Scopuri propuse
• utilizare medicala
• reduce expunerea purtatorului la particule, inclusiv aerosoli cu particule mici si picaturi mari (toate aerosolurile care nu sunt petroliere).
• protejeaza impotriva expunerii la particule aeriene, protejeaza impotriva expunerii la aerosoli biologici, inclusiv virusi si bacterii.
• permite o respiratie fara efort
• produs nesteril
• se foloseste de asemenea pentru protectia cailor respiratorii impotriva prafului, polenului, smog-ului.


LC009186
3059 Produse

Set masti de protectie 3 pliuri tip iir synek 50 bucati/set albastre - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Set masti de protectie 3 pliuri tip iir synek 50 bucati/set albastre . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

In cazul produselor cu imagini, descrieri si/sau caracteristici furnizate de catre partenerii nostri prin importuri automatizate, drepturile de autor le apartin acestora.

Set masti de protectie 3 pliuri tip iir synek 50 bucati/set albastre - Produse verificate de Tik.ro