Masina de tuns gazon Texas Premium 4275, benzina 1.8CP latime lucru 420mm

1.679,76 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: 480090066255
Marca: Texas
not_interested Stoc epuizat

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

Acest model are doar 3 roti ceea ce face ca cositoarea sa fie ideala pentru manevrarea in jurul copacilor paturi de flori etc. Roata din fata poate fi blocata cu usurinta doar pentru conducerea in dreapta sau poate fi rotita liber pentru o manevrabilitate optima. Designul ofera un aspect nou si inteligent iar noile punti de taiere de 42 cm sunt toate concepute pentru a asigura o colectare si mai buna a tuturor tipurilor de iarba. Premium 4275 este echipat cu noul si fiabil motor NP80 (79 cc). Masina de tuns iarba este un model push si are o latime de taiere de 42 cm. Modelul are un maner mare pentru reglarea inaltimii astfel incat inaltimea de taiere poate fi reglata rapid si usor in 6 pozitii diferite de la 25-75 mm. Date tehnice: Model motor: NP80 Tip motor: Motor benzina 4-timpi 1 cilindru Capacitate cilindrica: 79cm3 Capacitate rezervor: 0.75L Putere: 1.4 kW/1.9CP - 2900rpm Nivel de zgomot: 96dB(A) Filtru de aer: spuma Sistem pornire: la sfoara Capacitate / tip ulei: 0.4 L/SAE30 Mulcire: DA Ghidon: fix Evacuare prin spate: DA Inaltime de taiere: 25-75mm (6 pozitii) Latime de taiere: 42cm Capacitate cutie colectoare: 45L Reglare inaltime: roata din fata central si roata din spate central Cutit: metalic Material carcasa: otel Dimensiuni roti spate: 8 Greutate neta: 19.4kg Dimensiuni ambalaj (Lxlxh): 50x65x44cm Set livrare: Cutie carton

Texas
480090066255

Masina de tuns gazon Texas Premium 4275, benzina 1.8CP latime lucru 420mm - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Masina de tuns gazon Texas Premium 4275, benzina 1.8CP latime lucru 420mm . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

In cazul produselor cu imagini, descrieri si/sau caracteristici furnizate de catre partenerii nostri prin importuri automatizate, drepturile de autor le apartin acestora.

Masina de tuns gazon Texas Premium 4275, benzina 1.8CP latime lucru 420mm - Produse verificate de Tik.ro