Texas WLA 5321TR/W masina de tuns gazonul benzina 4 in 1

2.737,00 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: 480090066241
Marca: Texas

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

Masinile din seria WLA sunt noile modele de masini de gazon in gama Texas. Acestea sunt construite pe un sasiu din aluminiu care ofera o durata de viata mult mai lunga fata de masinile pe sasiu din otel deoarece nu ruginesc si sunt mai usoare. De asemenea toate masinile din seria WLA sunt dotate cu cele mai mari roti spate disponibile – de 12 inch (care au rolul autopropulsiei). Aceste roti faciliteaza deplasarea cu usurinta a masinii. WLA 5321TR / W este echipat cu cel mai puternic motor Texas TG670V de 196 cmc care are suficienta putere pentru a actiona masina chiar si prin iarba inalta si chiar si atunci cand sacul colector este plin oferind performante deosebite. Latimea de taiere este mare - 53 cm iar sasiul este prevazut cu o duza de spalare practica pentru o curatare usoara cu ajutorul furtunului de gradina masina este disponibila intr-o versiune 4-in-1 care include atat colectarea descarcare spate descarcare laterala cat si mulcirea (atunci cand iarba nu mai este evacuata este pastrata sub masina tocata marunt si astfel devine fertilizator natural. Manerul din partea superioara este dotat cu burete din spuma care ajuta la prinderea ferma a ghidonului prevenind alunecarea mainilor. Inaltimea ghidonului poate fi reglata pe 2 nivele in functie de utilizator. Reglarea inaltimii este centrala (un maner regleaza toate cele 4 roti) si are pana la 8 pozitii de la 15-80 mm. Partea frontala a masinii este dotata cu un maner practic de ridicare. Sacul colector este usor de ridicat are capacitate mare de 65L si este dotat cu indicator al nivelului de umplere.. Rotile sunt dotate cu rulmenti pe bile pentru o deplasare cu usurinta. WLA 5321TR / W este una dintre cele mai mari si mai puternice masini de tuns iarba si este adecvata utilizatorilor care doresc doar ce este cel mai bun. Masina se livreaza fara ulei de motor din considerente privind siguranta in transport. Date tehnice: Producator motor: Texas Model motor: TG670V Tip motor: 4 timpi Capacitate clindrica: 196 cc Capacitate rezervor benzina: 1 litre Putere motor: 36 kW @ 2800 rpm. Nivel zgomot: 98 dB Filtru aer: element filtrant din hartie Numar cilindrii motor: 1 Sistem pornire: la sfoara Tip ulei: SAE 30 Tip combustibil: benzina Capacitate baie ulei: 06 litre Mulcire: Da Viteza deplasare maxima: 36 km/h Descarcare laterala: Da Tip ghidon: reglabil Inaltime taiere : 15-80 mm Latime taiere: 53 cm Descarcare spate: Da Autopropulsata: Da Sistem reglare inaltime de taiere: Central Material cutit taiere: Metal Material sasiu: Aluminiu Numar trepte relgare inaltime taiere: 8 positions Acceleratie: Da Dimensiuni roti fata: 8'' Dimensiuni roti spate : 12'' Roti dotate cu rulmenti: Da rulmenti cu bile Capacitate sac colector: 65 litri Set livrare: 1x masina de tuns gazonul &nbsp

Texas
480090066241
2 Produse

Texas WLA 5321TR/W masina de tuns gazonul benzina 4 in 1 - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Texas WLA 5321TR/W masina de tuns gazonul benzina 4 in 1 . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

In cazul produselor cu imagini, descrieri si/sau caracteristici furnizate de catre partenerii nostri prin importuri automatizate, drepturile de autor le apartin acestora.

Texas WLA 5321TR/W masina de tuns gazonul benzina 4 in 1 - Produse verificate de Tik.ro