Skil 2714 aa surubelnita cu acumulator cap rabatab

199,92 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: SD1E2714GA
Marca: Skil red

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

Șurubelniță cu acumulator Skil 2714 GA: Libertate și eficiență în proiectele tale de bricolaj!Experimentează libertatea și eficiența cu șurubelnița fără fir Skil 2714 GA!Motorul de 4V: Oferă o putere suficientă pentru a face față cu ușurință la o varietate de sarcini de găurire și înșurubare, de la asamblarea mobilierului la reparații casnice.Design compact și ușor: Perfectă pentru manevrabilitate sporită și control precis în spații restrânse, reducând oboseala mâinii în timpul utilizării prelungite.Control variabil de viteză: Permite ajustarea vitezei în funcție de materialul și tipul de șurub, oferind precizie și rezultate optime.Versatilitate pentru diverse aplicații:Găurire: Ideală pentru a crea găuri în lemn, plastic și alte materiale ușoare.Înșurubare: Perfectă pentru a fixa șuruburi, a monta balamale, a asambla mobilier și multe altele.Proiecte DIY: Un instrument esențial pentru o varietate de proiecte de bricolaj și reparații casnice.Echipament complet:Set de accesorii: Vine cu o gamă de biți de șurubelniță pentru a te ajuta să începi lucrul imediat.Geantă de transport: Facilitează transportarea și depozitarea șurubelniței și a accesoriilor, menținând echipamentul tău organizat și la îndemână.Ideal pentru:Pasionații de bricolaj: O unealtă accesibilă și ușor de utilizat pentru proiecte diverse.Profesioniști: Un instrument compact și versatil pentru sarcini rapide și eficiente.Persoane care apreciază libertatea și flexibilitatea: Soluția ideală pentru a lucra oriunde fără a fi limitat de o sursă de alimentare.Alege Skil pentru instrumente de încredere care te vor ajuta să-ți îndeplinești proiectele cu succes!
Şurubelniţă cu acumulator SKIL 2714Capete de şurubelniţă 22 buc. (PH0, PH1, PH2, PH2, PH3, PZ1, PZ2, PZ3, T10, T15, T20, T20, T25, SL4, SL6, SL8, SL8, H3, H4, H5, H6)5 biți de 50 mm (PH1, PH2, PZ2, SL4, T10)Suport de prindere magneticCablu de ;ampicirc;ncărcare USB-A/USB-CGeanta de depozitareManual de utilizare

Skil red
SD1E2714GA
2 Produse

Fisa tehnica Skil 2714 aa surubelnita cu acumulator cap rabatab

Garantie
36 luni

Skil 2714 aa surubelnita cu acumulator cap rabatab - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Skil 2714 aa surubelnita cu acumulator cap rabatab . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

In cazul produselor cu imagini, descrieri si/sau caracteristici furnizate de catre partenerii nostri prin importuri automatizate, drepturile de autor le apartin acestora.

Skil 2714 aa surubelnita cu acumulator cap rabatab - Produse verificate de Tik.ro