Dedra ded7930 mixer electric pentru vopsea mortar 1600w 230v 160mm

664,65 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: 693DED7930
Marca: Dedra

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

Descriere Mixerul electric DED7930 este conceput pentru amestecarea materialelor lichide (vopsele grunduri) si a materialelor vrac (adezivi chituri tencuieli) Mixerul are doua viteze care ajuta la ajustarea vitezei de rotatie potrivita pentru materialul care urmeaza sa fie amestecat Mixerele sunt fixate cu ajutorul unui filet universal M 14 Masina are un sistem de schimbare rapida a periilor de electrografit Manere confortabile acoperite cu cauciuc antiderapant. Date tehnice Brand: Dedra Sistem de schimbare rapida a periei: da Reglarea vitezei: da Manere acoperite cu cauciuc: da Comutator de functionare continua: da Numarul de viteze: 2 Viteza de rotatie: 180-460/300-750 rpm Viteza maxima a primei trepte de viteza: 460 rpm Viteza maxima a celei de-a doua trepte de viteza: 750 rpm Alimentare: la retea electrica Putere: 1600 W Tensiune: 230 V Frecventa: 50 Hz Filet mixer: M14 Diametrul malaxorului: 160 mm Greutate: 5 kg Set livrare 1x mixer electric cu filet M14 1x cheie 1x amestecator &nbsp

Dedra
693DED7930
1 Obiect

Dedra ded7930 mixer electric pentru vopsea mortar 1600w 230v 160mm - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Dedra ded7930 mixer electric pentru vopsea mortar 1600w 230v 160mm . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

In cazul produselor cu imagini, descrieri si/sau caracteristici furnizate de catre partenerii nostri prin importuri automatizate, drepturile de autor le apartin acestora.

Dedra ded7930 mixer electric pentru vopsea mortar 1600w 230v 160mm - Produse verificate de Tik.ro