Generator de curent 2.0 kW inverter - benzina - insonorizat - Konner & Sohnen - KS-2000i-S

Reducere -10%
2.970,00 lei
2.673,00 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: TIKKS-2000I-S
Marca: Konner & Sohnen

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

Generator de curent 2.0 kW inverter - benzina - insonorizat - Konner & Sohnen - KS-2000i-S


 
 

Date tehnice:

  • Tensiune, Frecventa 230V / 50 Hz
  • Putere maxima: 2.0 kW
  • Putere continua: 1.8 kW
  • Factor de putere, cosφ: 1
  • Curent (max.): 8.7 A
  • Sistem de pornire: manual
  • Tip motor KS 100i, Motor pe benzină, cu 1 cilindru, în patru timpi, răcit cu aer
  • Putere motor 2.5 cp / 79.7 cmc
  • Volum rezervor combustibil: 5l
  • Autonomie la o sarcină 50%: 6.25h**
  • LED display Tensiune, frecvență, ore de lucru
  • Prize: 1 x Schuko 230 V
  • Ieșiri USB: 5V/1A, 5V/2.1A
  • Mufă paralelă generator +
  • Clasa de protectie: IP23M
  • Nivel zgomot Lpa (7m)/Lwa, dB 62/87
  • Greutate netă / brută 19 / 21 kg
  • Dimensiuni nete / brute L/l/h (mm) 500×285×460 / 555х335х540

 

**Consumul de combustibil depinde de mulți factori cum ar fi sarcina, calitatea carburantului, sezonul, altitudinea, starea tehnică a generatorului.

 

Generatorul pe benzină de tip invertor KS 2000i S al mărcii germane Könner & Söhnen în carcasă izolată fonic este o sursă de energie convenabilă, compactă, cu un nivel redus de zgomot.

Toate modelele sunt prevăzute cu motoare robuste, care îndeplinesc toate standardele europene de calitate, inclusiv EURO 5. Motoarele generatoarelor cu invertor K&S au un mod Economy, care permite utilizarea generatorului la turații mici și reduce consumul de combustibil cu până la 50%.

 

UNDĂ SINUSOIDALĂ PURĂ

Unitatea electronică integrată controlată de microprocesor controlează funcționarea generatorului și asigură cea mai stabilă frecvență de 50 Hz și tensiune de 230 V. Acest lucru face ca generatorul să fie ideal pentru dispozitivele electronice sensibile și de înaltă precizie, pentru instrumentele electronice de măsurare, dispozitivele medicale, cazanele de încălzire, etc.

 

MOTOR ROBUST

Motorul fiabil Könner & Söhnen se caracterizează printr-o durabilitate sporită, o funcționare îndelungată și stabilă și îndeplinește toate standardele europene de calitate, inclusiv EURO V.

 

MODUL ECONOMY

Panoul de control ergonomic este echipat cu un comutator pentru comutarea modului de consum de combustibil pe modul economic. Acest mod reduce consumul de combustibil cu până la 50% la sarcini mici datorită turațiilor mai mici ale motorului.

 

PANOU DE CONTROL ERGONOMIC

Amplasarea convenabilă a tuturor funcțiilor: afișaj LED multifuncțional (contor de oră, frecvență, tensiune), indicator de mod de lucru, protecție la suprasarcină și scurtcircuit, senzor de nivel scăzut al uleiului, buton Reset pentru a reseta sistemul de control și a restabili alimentarea cu tensiune, conector pentru conexiunea paralelă a generatoare, două ieșiri USB (5V / 1A, 5V / 2.1A), priză 230 V și terminal de împământare.

 

 

NIVEL DE ZGOMOT SCĂZUT
Datorită unei carcase speciale de protecție, care asigură un nivel minim de zgomot de 62 dB, funcționarea dispozitivului va fi cât se poate de confortabilă și nu îi va deranja pe ceilalți.

 

ALTERNATOR DE ÎNALTĂ CALITATE

Alternatorul de tip sincron de înaltă calitate, cu bobină din cupru 100%, poate rezista la sarcini maxime fără a se deteriora și garantează o funcționare fiabilă pe termen lung a generatorului.

 

CONECTARE ÎN PARALEL

Legarea în paralele asigură creșterea puterii. Folosind un dispozitiv de legare în paralel conectat la o priză specială a generatorului, puteți asocia generatoarele și conecta dispozitive cu o putere mai mare. Este compatibil cu toate modelele de generatoare tip inverter Konner Sohnen TM, cu excepția modelelor din gama KS 8100 (KS 8100iE, KS 8100iEG, KS 8100iE ATSR, KS 8100iEG ATSR).

 

ACCESORII SUPLIMENTARE

Inclus: șurubelniță, cheie tubulară cu mâner.

 

Click Aici pt. a descarca Manualul de Utilizare in Lb. Romana pt. KS-2000i-S

 

Click Aici pt. a descarca Manualul de Pornire/Oprire pt. KS-2000i-S


TIKKS-2000I-S
9 Produse

Generator de curent 2.0 kW inverter - benzina - insonorizat - Konner & Sohnen - KS-2000i-S - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Generator de curent 2.0 kW inverter - benzina - insonorizat - Konner & Sohnen - KS-2000i-S . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

In cazul produselor cu imagini, descrieri si/sau caracteristici furnizate de catre partenerii nostri prin importuri automatizate, drepturile de autor le apartin acestora.

Generator de curent 2.0 kW inverter - benzina - insonorizat - Konner & Sohnen - KS-2000i-S - Produse verificate de Tik.ro