Generator de curent RURIS R-Power GE 9000 ATS, motor benzina, 4T, 445 CC, 15 CP, putere nominala 7000 W, AVR, 2 prize AC 220V

3.258,49 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: 9000GE2023
Marca: Ruris
not_interested Stoc epuizat

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

Generatorul de curent R-Power GE9000 ATS este un echipament de înaltă performanță, reprezentând rezerva de energie electrică atunci când furnizorul principal de energie întâmpină probleme tehnice sau este întrerupt temporar sau atunci când nu există nicio sursă de energie în apropiere, fiind proiectat să funcționeze în cele mai solicitante condiții.

Acesta asigură o sursă de energie de încredere în caz de urgențe, cum ar fi situații de dezastre naturale sau depanări neașteptate ale rețelei electrice. Furnizarea energiei de urgență se face în mod automat, fără monitorizarea permanentă de către operator datorită unității ATS care asigură pornirea automata a generatorului în momentul penei de curent.

Procedura constă în detectarea automată a lipsei de tensiune de la rețea către consumatori și pornirea automată a motorului generatorului După ce generatorul atinge frecvența și tensiunea corecte, dispozitivul comandă siguranțelor să conecteze consumatorii la energia furnizată de generatorul deja pornit.

Tehnologia utilizată în construirea acestui dispozitiv este destul de complexă, având multiple componente esențiale în obținerea energiei instantanee, iar energia electrică este furnizată în cel mai scurt timp.

Generatorul de curent R-Power GE9000ATS, cu un motor în 4 timpi de înaltă calitate și cu o putere maximă de 7500 W, reprezintă o mică centrală electrică cu capacitatea de a suplimenta sau înlocui energia electrică primită de la rețea. Situațiile de căderi de tensiune sau alimentare insuficientă cu curent electric pot fi soluționate indiferent dacă sunteți acasă, în grădină, la serviciu sau în excursie.

Generatorul de curent R-Power GE9000ATS asigură energie suficientă pentru aplicații diferite putând fi utilizat aproape oriunde, în exteriorul încăperilor și clădirilor, astfel curentul electric va fi la îndemână de câte ori vă este necesar. Se poate folosi în camping, locuri în care nu există racordare la rețeaua electrică, autocaravane, sursă de energie pentru case de țară și pompe pentru fântâni.

Generatorul de curent R-Power GE9000ATS este o completare ideală pentru a susține instalația fotovoltaică, o alegere grozavă care oferă garanții, eficacitate și eficiență. Dotări

  • datorită regulatorului de tensiune din dotare, obține, furnizează și menține energia electrică la tensiunea corectă;
  • este dotat cu sistem de răcire, cât și cu un sistem de evacuare, care elimină gazele fierbinți rezultate în urma arderii pentru a preveni supraîncălzirea;
  • dispune de un panou de comandă şi control uşor de utilizat, care nu necesită experienţă sau o anumită calificare și oferă siguranță utilizatorului în orice condiții;
  • are un rezervor de 25 litri care poate asigură funcționarea continuă timp de aproximativ 8 ore.
  • este prevăzut cu întrerupător de protecție la suprasarcină;
  • amortizoare din cauciuc și carcasele motorului asigură amortizarea vibrațiilor și un zgomot minimizat;
  • este echipat cu un voltmetru analogic și 2 prize;
  • este ușor de transportat, datorită roților de cauciuc, reprezentând soluția ideală în cazul unor căderi de tensiune, pentru iluminatul diferitelor zone din gospodărie sau în cazul unor activități de tip camping.
  • este dotat cu sistem automat de regalare al tensiuni AVR;

Energia Generatorului de curent R-Power GE9000ATS este asigurată de un motor foarte puternic de 15 CP, fiabil, ușor de întreținut.

Cu o asemenea putere veți putea conecta o multitudine de dispozitive la rețea: becuri, televizoare, calculator, hidrofor și multe altele.

Motor: General Engine;

Ciclu de functionare: 4 timpi;

Putere motor: 15 CP;

Capacitate cilindrică: 445 cmc;

Sistem de aprindere: Electronic;

Pornire: Electrica cu baterie;

Combustibil: Benzină fără plumb;

Capacitate rezervor: 25 L;

Capacitate baie de ulei motor: 1.1 L;

Consum mediu combustibil: < 370 (grame/kW/h);

Putere maxima generator: 7500 W;

Putere nominala generator: 7000 W;

Frecvenţă de lucru: 50 Hz;

Curent nominal: 31A;

Număr prize: 2;

Înfăşurare stator, rotor: Cupru;

Tensiune de ieşire DC: -;

Tensiune de ieşire: AC 220 V;

ATS: DA;

AVR: DA;

Siguranţă fuzibilă: Dotare standard;

Tip cadru: Industrial;

Roti de transport: DA;

Greutate neta: 80 kg.


9000GE2023
Garantăm punerea în funcțiune impecabilă si gratuit a utilajului tău prin intermediul echipei noastre de specialiști, indiferent daca ai achizitionat produsul de la noi sau de la un alt magazin!
Pentru că știm cât de important este confortul, ne asigurăm că ai parte de o experiență unică în grădinărit.
Ai montaj, instruire și punere in funcțiune gratuite pentru produsele RURIS, în magazinul nostru din soseaua Panduri nr.1, sector 5, Bucuresti.

BENEFICIEZI DE:

✔️ Echipă de experți pregătiți să te ajute si consilieze.
✔️ Economie de timp și efort.
✔️ Fiabilitate și performanță garantate.
✔️ Asistență tehnică disponibilă oricând ai nevoie.


CUM VA DECURGE PROCESUL DE MONTAJ ȘI PUNERE ÎN FUNCȚIUNE?

✔️ te va prelua un reprezentant tehnic.
✔️ îți va despacheta produsul.
✔️ îți va asambla toate componentele.
✔️ îl va alimenta cu ulei și carburant pentru probe daca este cazul, uleiul și carburantul putând fi achiziționate de către tine chiar din magazin sau din stația de service.
✔️vei avea parte de un training individual realizat de către o persoană autorizată.
✔️vei pleca acasă cu produsul pus în funcțiune și testat.

Generator de curent RURIS R-Power GE 9000 ATS, motor benzina, 4T, 445 CC, 15 CP, putere nominala 7000 W, AVR, 2 prize AC 220V - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Generator de curent RURIS R-Power GE 9000 ATS, motor benzina, 4T, 445 CC, 15 CP, putere nominala 7000 W, AVR, 2 prize AC 220V . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine toate drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

Generator de curent RURIS R-Power GE 9000 ATS, motor benzina, 4T, 445 CC, 15 CP, putere nominala 7000 W, AVR, 2 prize AC 220V - Produse verificate de Tik.ro