Masalta MRT73P Slefuitor dublu 1860mm Honda GX690 benzina (nu permite discuri flotoare)

48.058,20 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: 1155000173
Marca: Masalta

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

Angrenajul si rotorul Heavy duty garanteaza o durata mare de viata si permit lucrul in cele mai grele conditii Sistemul de control cu doua manete multifunctionale asigura o manevrare precisa Control fin asupra inclinatiei si alinierii lamelor de finisare Scaunul rabatabil faciliteaza accesul la motor Carlig de ridicare pentru usurarea transportului Scaun reglabil in fata si in spate Centrul de greutate jos confera o buna manevrabilitate Cadrul de otel are duritate mare pentru a rezista conditiilor grele de pe santier Rezervorul de combustibil si rezervorul de apa au capacitati ridicate pentru a mari timpul de lucru Proiectoarele reglabile asigura o buna iluminare in condiii de lucru de noapte Trusa de scule la indemana utilizatorului Tuburile de ridicare permit transportul cu numai doua persoane Modelul nu permite folosirea discurilor flotoare (paletele se suprapun) Date tehnice Turatie paleta: 130-150rpm Diametru de lucru:&nbsp 1860 mm Putere: 18kW (24 CP) Combustibil: benzina Model motor: Honda GX690 Suprapunere palete: da Capacitate cutie transmisie: 0.78 L/fiecare brat Nivel zgomot: 105 dB(A) Greutate: 280 kg Dimensiune neta: 170x100x100cm Dimensiune bruta: 200x110x120cm Set livrare: Manual 4x chei 2x imbus 1x cheie reglabila

Masalta
1155000173
1 Obiect

Masalta MRT73P Slefuitor dublu 1860mm Honda GX690 benzina (nu permite discuri flotoare) - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Masalta MRT73P Slefuitor dublu 1860mm Honda GX690 benzina (nu permite discuri flotoare) . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine toate drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

Masalta MRT73P Slefuitor dublu 1860mm Honda GX690 benzina (nu permite discuri flotoare) - Produse verificate de Tik.ro