ASUS BW-16D1HT Retail Silent unități optice Intern Blu-Ray RW Negru

ASUS BW-16D1HT Retail Silent, Negru, Tăviță, Vertical / orizontal, Spaţiul de lucru, Blu-Ray RW, SATA

482,12 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: 90DD0200-B20010
Cod intern: 89995
Marca: Asus

Produs disponibil pentru livrare in locker.

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

ASUS BW-16D1HT Retail Silent. Culoarea produsului: Negru, Mecanism de încărcare: Tăviță, Montaj: Vertical / orizontal. Scop: Spaţiul de lucru, De tipul de unitate optică: Blu-Ray RW, Interfaţă: SATA. DVD + R viteza de scriere: 16x, CD-R de viteza de scriere: 48x, CD-RW de viteza de scriere: 24x. CD-R citit de viteză: 48x, CD-RW citit de viteză: 40x, CD-ROM-ul viteza de citire: 48x. DVD timp mediu de acces aleator: 160 ms, CD-ROM de timp mediu de acces aleator: 150 ms, BD-ROM timp mediu de acces aleator: 180 ms

90DD0200-B20010
24 Produse

Fisa tehnica ASUS BW-16D1HT Retail Silent unități optice Intern Blu-Ray RW Negru

Interfata
SATA
Intern
Da
Scop
Spaţiul de lucru
De tipul de unitate optică
Blu-Ray RW
DVD + R viteza de scriere
16x

ASUS BW-16D1HT Retail Silent unități optice Intern Blu-Ray RW Negru - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului ASUS BW-16D1HT Retail Silent unități optice Intern Blu-Ray RW Negru . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

In cazul produselor cu imagini, descrieri si/sau caracteristici furnizate de catre partenerii nostri prin importuri automatizate, drepturile de autor le apartin acestora.

S-ar putea sa-ti placa

ASUS BW-16D1HT Retail Silent unități optice Intern Blu-Ray RW Negru - Produse verificate de Tik.ro