Camera videoconferinta Logitech BCC950 ConferenceCam, Full HD, 30fps, Black

1.541,81 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: BCC950
Marca: Logitech
not_interested Stoc epuizat

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

Tip senzor
 
CMOS
Rezolutie video
 
1920 x 1080 pixeli
Inregistrare video
 
Full HD
Frame Rate
 
30 fps
Zoom
 
1.2x
Autofocus
 
Da
Microfon
 
Incorporat
Omnidirectional
Frecventa raspuns 200Hz – 8KHz
Standard video
 
H.264
USB
 
1 x USB 2.0
Bluetooth
 
Da
Caracteristici
 
Pan, tilt and zoom, Volume, Audio mute, Answer/Hang up Lentile Carl Zeiss Optics cu 9 puncte auto focus
Aplicatii compatibile
 
Skype for Business and ready for Teams
Zoom Certified
Fuze Certified
Compatible with Google Meet
Compatible with Cisco Jabber® and WebEX
Compatible with BlueJeans, BroadSoft, GoToMeeting, Vidyo, and other video conferencing, recording, and broadcasting applications that support USB cameras
Accesorii incluse
 
Telecomanda
Cablu USB
Cablu alimentare
Dimensiuni
 
154 x 150 x 104 mm
Greutate
 
568 g
Culoare
 
Negru

Logitech
BCC950

Fisa tehnica Camera videoconferinta Logitech BCC950 ConferenceCam, Full HD, 30fps, Black

Garantie
24

Camera videoconferinta Logitech BCC950 ConferenceCam, Full HD, 30fps, Black - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Camera videoconferinta Logitech BCC950 ConferenceCam, Full HD, 30fps, Black . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

In cazul produselor cu imagini, descrieri si/sau caracteristici furnizate de catre partenerii nostri prin importuri automatizate, drepturile de autor le apartin acestora.

Camera videoconferinta Logitech BCC950 ConferenceCam, Full HD, 30fps, Black - Produse verificate de Tik.ro