Bicicletă electrică Eleglide M2, Roti 29 inch

11.599,99 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: eleglinem229
not_interested Stoc epuizat

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

Eleglide M2 ​​29*2.35, Motor electric 250W, Baterie 36V 15Ah, Autonomie 125km, Frâne cu disc hidraulice, Afișaj LCD inteligent & Aplicație inteligentă, Suspensie premium cu blocare, 24 trepte de viteze

Creșteți-vă eficienta în oraș cu bicicleta electrică cu ciclomotor Eleglide M2 ​​de 29 inchi. Conceputa pentru eficiență și stil, aceasta are o baterie de 36V 15AH, asigurând o călătorie de lungă durată. Motorul de 250 W oferă o performanță puternică și liniara, făcându-vă călătoriile fără probleme și plăcute. Cu un design elegant și caracteristici avansate, Eleglide M2 ​​29 este partenerul perfect pentru a naviga pe străzile orașului. Transformă-ți rutina zilnică cu aceasta bicicleta care combină tehnologia de ultimă oră cu angajamentul față de transportul ecologic.

Descriere:

Motor puternic și baterie mare Eleglide M2 ​​(29″) dispune de un motor puternic fără perii care oferă un cuplu impresionant de 55 Nm, o putere maximă instantanee de 570 W și o viteză maximă de 25 km/h sau 32 km/h. Acționată de un motor robust, această bicicletă vă va lăsa fără suflare. Cu o baterie litiu-ion de 15 Ah care poate fi înlocuită, poate rula fără efort 125 km (77,6 mi) în modul asistat, mai mult decât suficient pentru a-ți alimenta naveta zilnică și ciclismul pe distanțe lungi fără nicio bătaie de cap.

Anvelope 29” late de 2.” Cu roți de 29 de inchi, bicicleta M2 (29″) poate trece cu ușurință și stabilitate obstacolele de pe traseu. Anvelopele pneumatice de 2,4 inchi oferă o tracțiune mai mare pentru o călătorie lină și confortabilă, chiar și pe teren accidentat. În plus, suprafața anvelopei cu blocuri de profil puternice reduce drastic impactul cauzat de denivelările drumului, făcându-vă călătoria și mai plăcută.

 Schimbator ​​Shimano 24 viteze Bicicleta electrică M2 (29″) este echipată cu schimbătoare profesionale Shimano. Are 3 trepte în față și 8 trepte în spate, permițând o plimbare rapidă și fără efort.

Suspensie hidraulică și frâne hidraulice  cu disc Suspensia hidraulică este mai receptivă decât alte sisteme de suspensie, oferindu-vă o călătorie mai lină și mai fermă. Cu designul de blocare, puteți bloca suspensia pentru o călătorie rapidă. drumuri plane și deblocați-l pentru o croazieră confortabilă pe poteci accidentate. Frânele cu disc hidraulice oferă un control mai bun și un efort de frânare sporit. Ele disipă căldura mai uniform și tind să reziste mai mult decât frânele mecanice tradiționale, permițând o călătorie mai sigură și mai rezistentă.

Asistență Niveluri și  modul de mers pe jos 6 km/h În modul asistat, puteți comuta între 5 niveluri de asistență la pedală, inclusiv 12, 16, 20, 23 și 25 km/h. Cu modul de mers pe jos de 6 km/h, puteți merge fără efort pe langa bicicleta oriunde trebuie să mergeți.

Control inteligent LCD și aplicație Eleglide M2 ​​(29″) este dotat cu un afișaj LCD inteligent care vă ține la curent cu toate detaliile importante, cum ar fi viteza în timp real, distanța călătoriei și puterea rămasă a bateriei. Puteți schimba nivelele de asistență, puteți seta timpul de expirare a ecranului , activați modul mers pe jos și multe altele chiar de pe afișaj.  În plus, vă puteți controla bicicleta prin aplicația Eleglide de pe telefonul dvs. Aplicația inteligentă vă permite să activați funcții suplimentare, cum ar fi blocarea bicicletei, setarea unei parole și reglarea timpului de expirare a ecranului , profitând mai mult de călătoria dvs.

Specificații:

General Marca: Eleglide
Model: M2 (29″)
Culoare: Negru
Specificații de bază Greutate netă: 23 kg
Dimensiune desfășurată: 1865x680x1070 mm
Dimensiunea cadrului: 29″ x 19″
Lungimea ghidonului: 680 mm (26,8″, fără capace de prindere), 700 mm (27,6″, cu capace de prindere)
Înălțimea șeii (de la sol): 354. ” “-42,9”
Înălțimea recomandată a ciclismului: 170-200 cm (aproximativ 5′ 7″-6′ 7″)
Încărcare maximă a bicicletei: 120 kg
Viteza : 25 km/h
Autonomie: 125 km (modul de asistență)
Niveluri de asistență la pedală: 12/16/20/23/25 km/h
Mod de mers: 6 km/h
Nivel de impermeabilitate: IPX4
Material: Aliaj de aluminiu (AL6061)
Sistem de frânare: Frâne hidraulice cu disc și oprire Suspensie
: Suspensie hidraulică cu blocare
Motor Tensiune nominală: 36 V
Putere instantanee maximă: 570 W
RPM max: 231
Cuplu maxim de ieșire: 55 N.M
Schimbator Marca: Shimano
Numar de viteze: 3 (fata), 8 (spate)
Baterie Capacitate: 15Ah
Tensiune: 36V
Timp de încărcare: 10h
Capacitate de putere: 540Wh
Sistem de protecție: Da
Încărcător Intrare: 90~264V, ≤2,2A
Ieșire: 42V, 2A
Anvelope Marca: Kenda
Dimensiune: 27.5″x2.4″
Tip: Pneumatic Cauciuc Anvelope
Presiunea anvelopei: 40-65PSI 
Cea mai bună presiune în anvelope: 50PSI (față), 55PSI (spate)
Afişaj Dimensiune: 1.75″
Tip: LCD
Informații: Viteză, Nivelul bateriei, Distanța călătoriei/Contorul de parcurs, Nivelul de asistență, Modul Push, Marcaj luminos, Cod de eroare, Marcaj de frână/defecțiune
Funcții: Pornire/Oprire, aprindere/oprire lumini, asistență la schimbare niveluri, activarea modului de mers pe jos, eliminarea datelor ODO, setarea timpului de expirare a ecranului etc.
App Nume: Suport sistem Eleglide
: iOS (11.0+), Android (5.0+)
Funcții: Aprinderea/stingerea luminii, schimbarea nivelurilor de asistență, blocarea/deblocarea bicicletei, setarea parolei, reglarea luminozității ecranului etc.
Pachet Dimensiune: 1500x230x790mm
Greutate brută: 31kg
Lista pachetelor 1 x E-Bike
1 x manual de utilizare
1 x încărcător
2 x pedală
1 x reflector spate
4 x reflector pentru spițe
1 x far
1 x șa
1 x display LCD
2 x cheie
1 x set de scule
1 x kit de accelerație
Notă: intervalul maxim este atins în următoarele condiții: sarcină de 75 kg, temperatură 26 ℃, viteză constantă de 15 km/h, pe drumuri plate, fără vânt puternic.

eleglinem229

Bicicletă electrică Eleglide M2, Roti 29 inch - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Bicicletă electrică Eleglide M2, Roti 29 inch . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

In cazul produselor cu imagini, descrieri si/sau caracteristici furnizate de catre partenerii nostri prin importuri automatizate, drepturile de autor le apartin acestora.

Categorii asociate: Biciclete electrice

Bicicletă electrică Eleglide M2, Roti 29 inch - Produse verificate de Tik.ro