Ce îți dorești de la o călătorie cu bicicleta Îți

3.968,79 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: CALATORM495BLK
Marca: Pegas

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

Ce îți dorești de la o călătorie cu bicicleta? Îți dorești amintiri excepționale? Îți dorești un drum extraordinar? Vrei să povestești pentru mult timp pe unde ai fost? Îți dorești să repeți experiența? Bicicleta Pegas Călător a fost creată pentru a putea răspunde afirmativ la toate aceste întrebări. Ne-am gândit la mai multe aspecte atunci când ne-am decis să creăm o astfel de bicicletă. Călătoria, aventura și extraordinarul se îmbină perfect atunci când te hotărăști să pleci la drum pe Călător. Călător este o bicicletă în principal pentru touring (ture lungi cu un volum mare de bagaje puse pe bicicletă), dar se potrivește și pentru alte scopuri colaterale. Poate fi ușor adaptată unor nevoi care se intersectează adesea: adventure, trekking sau commuting (urban /serviciu). Călător este o bicicletă cu ghidon drop bar, polivalentă și destinată celor care doresc să facă trasee lungi și foarte lungi, compuse din mai multe zile și pe mai multe tipuri de teren (cross country, asfalt etc). Este o bicicletă cu un spectru larg și acoperă multe stiluri de mers, dar elementele esențiale rămân aceleași. În fond, este vorba despre libertatea și spiritul călătoriei pe două roți. Călătorul a fost creat cu noțiunea de adaptabilitate bine definită. Această bicicletă este tovarășul perfect pentru a urmări fiecare capriciu și fantezie a celor care doresc să stea mult timp în șa. Coloana furcii (partea superioară, zona de prindere a tijei de ghidon) este prevăzută cu un acumulator intern și mufă USB. Acumulatorul la rândul lui este conectat și alimentat continuu de la dinamul din butucul de față. Deci, ai curent continuu (DC 5V, 2Ah) pentru dispozitivele tale tot timpul. Sistemul de rack-uri poate fi configurat într-o multitudine de idei și poate fi adaptat la orice nevoie pentru a face touring pe două roți. Portbagajele față și spate au 3 zone de atașare fiecare (stânga, dreapta și top) Transmisia (pinioane, deraior față și spate, manete schimbare/frânare) vine de la Microshift și este perfect adaptată pentru nevoile unui drum lung în sensul că are manete mixte de schimbare-frânare de tip ergopower. Forma ergonomică a manetelor (pe modelul anatomic al palmei) contribuie exponețial la un confort prelungit. Angrenajul este de la Prowheel, varianta cu 3 foi, respectiv 30, 42 și 52. Cadrul are două dimensiuni, respectiv M - 495mm /19” și L - 525mm/20”.

Pegas
CALATORM495BLK
24 Produse

Ce îți dorești de la o călătorie cu bicicleta Îți - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Ce îți dorești de la o călătorie cu bicicleta Îți . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

In cazul produselor cu imagini, descrieri si/sau caracteristici furnizate de catre partenerii nostri prin importuri automatizate, drepturile de autor le apartin acestora.

Ce îți dorești de la o călătorie cu bicicleta Îți - Produse verificate de Tik.ro