• Disponibil in showroom
  • PROMOTIE
  • Brand Românesc

Atomizor Ruris A109S, 3CP+ kit echipament de lucru profesional (casca+salopeta+ochelari+masca)

860,00 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: TIK10912020
Marca: Ruris

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

Atomizorul RURIS A109S reprezintă soluția ideală pentru cei care doresc să obțină o recoltă bogată, deoarece protecția culturilor, stropirea eficientă și rapidă a acestora este esențială.

Acoperirea de stropire mare, consumul redus de carburant și zgomotul diminuat al motorului, poziționează Atomizorul A109S pe podiumul noii generații de echipamente de stropit cu motor termic.

  • Dotări

Atomizorul RURIS A109S cu un motor de 3 CP și un consum redus de carburant, permite cel mai bun randament de pulverizare pe orizontală și verticală.

Atomizorul RURIS A109S beneficiază de o pompă booster, care permite stropirea la 90 de grade, fiind ideală pentru aplicarea tratamentelor la înălțime, cum este cazul pomilor.

Datorită motorului compact, pompa Booster este redimensionată pentru a permite o acoperire și mai mare față de cea standard.

Atomizorul RURIS A109S este dotat cu un rezervor cu o capacitate de 14 litri, utilizatorul putând folosi atât substanțe lichide, cât și granulate.

Distanța de pulverizare pe orizontal este de 12 metri, în condiții normale, iar înălțimea maximă ajunge până la 10 metri.

  • Accesorizare

Pentru o pulverizare foarte fină, atomizorul dispune de un kit format dintr-un filtru de lichide și o diuză injector, care ajută la dispersia optimă, evitându-se astfel pierderi nedorite de substanță.

Aceasta poate fi realizată prin poziționarea unuia dintre cele șase orificii ale filtrului situat pe capacul gradat, care acoperă diuza injector. Diuza și filtrul se folosesc doar pentru substanțe lichide.

  • Ușor de utilizat

Pentru o utilizare cât mai simplă, Atomizorul RURIS A109S vine cu un mâner ergonomic, multifuncțional, pe care se află comenzile START/STOP, dar și o clapetă care permite reglarea accelerației, fără să fie nevoie de apăsare constantă a acestuia.  Clapeta este setată la nivelul dorit, menținându-se aceeași turație pe tot parcursul utilizării.

  • Rezistent

Toate materialele și componentele au fost atent selecționate pentru a rezista la soluții chimice foarte dure. Astfel mediul și solul sunt protejate, cumpărătorul are garanția unei utilizări îndelungate.

  • Confortabil

Confortul în timpul exploatării este important pentru noi, de aceea, Atomizorul RURIS A109S vine cu bretele căptușite și spate capitonat, care susțin perfect greutatea aparatului.

Model: RURIS A109S

Motor: TEZ

Ciclu de funcţionare: 2 timpi

Putere motor: 3 CP

Capacitate cilindrică: 41.5 cmc

Sistem de aprindere: Electronic

Pornire: Manuală

Combustibil: Benzină fără plumb

Capacitate rezervor: 1.4l

Consum mediu carb.: 1 l/h

Amestec carburant: 25 ml ulei/ litru de benzină

Rezervor soluţie: 14l

Trepte de pulverizare: 4 (ceaţă, picătură, jet)

Viteză de refulare: 100Km/h

Tip jet stropire: Picătură/ceaţă

Dist. max. stropire oriz.: 12m

Dist. max. stropire vert.: 10m

Greutate: 13 kg


TIK10912020
6 Produse




Garantăm punerea în funcțiune impecabilă si gratuit a utilajului tău prin intermediul echipei noastre de specialiști, indiferent daca ai achizitionat produsul de la noi sau de la un alt magazin!
Pentru că știm cât de important este confortul, ne asigurăm că ai parte de o experiență unică în grădinărit.
Ai montaj, instruire și punere in funcțiune gratuite pentru produsele RURIS, în magazinul nostru din soseaua Panduri nr.1, sector 5, Bucuresti.

BENEFICIEZI DE:

✔️ Echipă de experți pregătiți să te ajute si consilieze.
✔️ Economie de timp și efort.
✔️ Fiabilitate și performanță garantate.
✔️ Asistență tehnică disponibilă oricând ai nevoie.


CUM VA DECURGE PROCESUL DE MONTAJ ȘI PUNERE ÎN FUNCȚIUNE?

✔️ te va prelua un reprezentant tehnic.
✔️ îți va despacheta produsul.
✔️ îți va asambla toate componentele.
✔️ îl va alimenta cu ulei și carburant pentru probe daca este cazul, uleiul și carburantul putând fi achiziționate de către tine chiar din magazin sau din stația de service.
✔️vei avea parte de un training individual realizat de către o persoană autorizată.
✔️vei pleca acasă cu produsul pus în funcțiune și testat.

Atomizor Ruris A109S, 3CP+ kit echipament de lucru profesional (casca+salopeta+ochelari+masca) - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Atomizor Ruris A109S, 3CP+ kit echipament de lucru profesional (casca+salopeta+ochelari+masca) . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

In cazul produselor cu imagini, descrieri si/sau caracteristici furnizate de catre partenerii nostri prin importuri automatizate, drepturile de autor le apartin acestora.

Atomizor Ruris A109S, 3CP+ kit echipament de lucru profesional (casca+salopeta+ochelari+masca) - Produse verificate de Tik.ro