Motosapa ro1.3r1 + atomizor 3wf-600

3.044,37 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: -10
not_interested Stoc epuizat

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

Ai nevoie de un pachet complet si accesibil pentru perioada ce urmeaza sa vina? ROTAKT iti pune la dispozitie urmatorul pachet! Pachetul este format din Motosapa RO1.3R1 si Atomizor 3WF-600.   Prin designul ei compact si greutatea redusa motosapa ROTAKT RO1.3R1 este ideala pentru suprafate de pana la 1500 mp. Acest model este special proiectat pentru gradini cu soluri usoare, dar si pentru soluri mai dure. Motosapa este propulsata de un motor in 4 timpi, EURO 5, cu o capacitate cilindrica de 144 cc care dezvolta o putere de 2.2 kW la o turatie de 3600 rotatii/minut. Latimea de lucru este cuprinsa intre 360 mm, frezele fiind cu 2 tronsoane. Acest model este nu doar fiabil, ci si foarte usor de folosit, oferind rezultate optime la un cost redus. Avantaje: ·         Simplu de manevrat ·         Usor de transportat si de depozitat ·         Norma de poluare EURO V Atomizorul 3WF-600 simplu si rapid de pornit. Pornire-oprire foarte usoara ,capacitate mare a rezervorului pentru solutie ce permite utilizarea lui pe suprafete intonse. Functioneaza foarte bine. Are inclus o sita pentru a permite folosirea ingrasemintelor. ROTAKT 3WF-600 este un atomizor cu pulverizare universala, confortabil, cu raza mare de actiune şi functie suplimentara de impraştiere. Are o presiune inalta iar debitul mare si randamentul ridicat determina o utilizare eficienta atat in tratarea bolilor ce apar pe culturile de porumb, grau si altele similare, cat si prevenirea unor epidemii si protejarea legumelor. Motorul de 3,4 CP permite o utilizare indelungata asigurand pulverizarea pe o distanta orizontala de peste 15 metri, in functie de conditile meteo. Elementele de comanda ale motorului sunt integrate in acest maner. Ventilul pentru impraştierea continutului se poate actiona comod cu o singura mana. Aceasta are ca efect impraştierea eficienta fara pierderi a substantei de pulverizat. Intretinerea este simpla şi poate fi facuta de catre orice utilizator care nu poseda cunoştinte tehnice avansate.

-10

Fisa tehnica Motosapa ro1.3r1 + atomizor 3wf-600

Priza de putere
Da
Lățime de lucru
560-1350 mm
Capacitate cilindrica
389 cmc
Tip motor
4 timpi, ohv, inclinat 25°
Consum combustibil
≤374 g / kw / ora
Capacitate combustibil
5.4 l
Capacitate ulei motor
1.1 l
Numar cilindri motor
1 cilindru
Tip roti
Anvelope cauciuc, 5.00-12
Tip ghidon
Reglabil sus/jos – stanga/dreapta
Ambreiaj
Discuri de frictiune in baie de ulei
Tip transmisie
Cutie de viteze cu priza de putere
Cuplu maxim motor
25 nm
Racire motor
Racit fortat cu aer
Filtru aer motor
Semiuscat, filtru din burete umezit in ulei
Sistem de ungere motor
Barbotaj
Aprindere motor
Bobina de inductie
Putere maxima motor
13 cp
Tip freze pamant
5 tronsoane cu 4 cutite, segmentabile
Adancime de lucru
300 mm
Pornire
Electrica

Motosapa ro1.3r1 + atomizor 3wf-600 - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Motosapa ro1.3r1 + atomizor 3wf-600 . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

In cazul produselor cu imagini, descrieri si/sau caracteristici furnizate de catre partenerii nostri prin importuri automatizate, drepturile de autor le apartin acestora.

Motosapa ro1.3r1 + atomizor 3wf-600 - Produse verificate de Tik.ro