Atomizor rotakt 3wf-600 pulverizare universala

1.449,71 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: 006354
not_interested Stoc epuizat

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

Pornire-oprire foarte usoara ,capacitate mare a rezervorului pentru solutie ce permite utilizarea lui pe suprafete intonse. Functioneaza foarte bine. Are inclus o sita pentru a permite folosirea ingrasemintelor. ROTAKT 3WF-600 este un atomizor cu pulverizare universala, confortabil, cu raza mare de actiune şi functie suplimentara de impraştiere. Are o presiune inalta iar debitul mare si randamentul ridicat determina o utilizare eficienta atat in tratarea bolilor ce apar pe culturile de porumb, grau si altele similare, cat si prevenirea unor epidemii si protejarea legumelor. Motorul de 3,4 CP permite o utilizare indelungata asigurand pulverizarea pe o distanta orizontala de peste 15 metri, in functie de conditile meteo. Elementele de comanda ale motorului sunt integrate in acest maner. Ventilul pentru impraştierea continutului se poate actiona comod cu o singura mana. Aceasta are ca efect impraştierea eficienta fara pierderi a substantei de pulverizat. Simplu şi rapid de pornit. Intretinerea este simpla şi poate fi facuta de catre orice utilizator care nu poseda cunoştinte tehnice avansate.

006354

Fisa tehnica Atomizor rotakt 3wf-600 pulverizare universala

Greutate
12 kg
Capacitate cilindrica
56.6 cmc
Tip motor
2 timpi, amestec benzina cu ulei
Consum combustibil
544 g/kw/h
Model motor
1e46f-3
Capacitate combustibil
1.8 l
Numar cilindri motor
1
Putere maxima motor
3.4 cp la 7800 rpm
Dimensiune ambalat (lxlxh)
500 x 440 x 680 mm
Turatie ventilator
7300 rpm
Capacitate rezervor solutie
14 l
Distanta pulverizare pe orizontala
Minim 15 m
Debit solutie
0,14 - 3,03 l/min
Raport amestec
25

Atomizor rotakt 3wf-600 pulverizare universala - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Atomizor rotakt 3wf-600 pulverizare universala . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

In cazul produselor cu imagini, descrieri si/sau caracteristici furnizate de catre partenerii nostri prin importuri automatizate, drepturile de autor le apartin acestora.

Atomizor rotakt 3wf-600 pulverizare universala - Produse verificate de Tik.ro